Kage med chokolademousse, brændte mandler, lime og...

Reklame for Callebaut® Chokolade Jeg har udviklet opskriften for Callebaut® Chokolade, og naturligvis givet kagen et lille twist af jul, med brændte mandler, kanel og kirsebærgelé på toppen. Chokoladen, som jeg i denne omgang fokuserer på, er chokoladen over dem alle, i hvert fald hvis man spørger mig, – den er mørk og hedder “811”. […]

Fyldte chokolader med limekaramel

Reklame for Callebaut® chokolade Fyldte chokolader med limekaramel 48 stk sværhedsgrad: medium / svær arbejdstid: 45 min kogetid (karamel): 3-4 timer hviletid: mindst 1 time Ingredienser 600 g mørk chokolade, Callebaut® 811 1 dåse kondenseret mælk 2 økologiske limefrugter et nip havsalt Sådan laver du fyldte chokolader med limekaramel: Start med at lave karamellen, så […]

Køkken-Talk Show: Wienersnegle med hindbærremonce

Reklame for GRAM Hermed får I det sidste af vores tre køkken-talk shows til fordel for GRAM. Tidligere har I kunne se vores opskrift på Focaccia med rødløg og oliven og vores Torskeret med bacon og æble. Nu er vi kommet til ‘desserten’. Desserten består af Wienerbrødssnegle med lækker remonce fyldt med hindbær. Christine (aka […]

Moussekage med passionsfrugt, lime og...

Reklame for Callebaut® Chokolade Moussekage med passionsfrugt, syrlig lime og cremet mælkechokolademousse… Jamen, er der noget, der umiddelbart lyder bedre? Hele mit tandsæt løber i hvert fald i vand ved tanken om ovenstående. Jeg har udviklet opskriften for Callebaut® Chokolade, og vælger i denne omgang at fokusere særligt på den lyse mælkechokolade, der hedder “823”. […]

Vampyrina Halloween kager ala Kaj kager

Reklame for Disney Junior Halloween, nye afsnit af Vampyrina og inspiration fra Kaj kager… Det føltes som den perfekte cocktail i forbindelse med, at jeg skulle udgive en opskrift på små vampyrkager i anledning af de nye afsnit på Disney Junior med Vampyrina. Så her får I den… en sjælden omgang halloween-fondantkager fra min hånd […]

Fyldte chokolader med nougat og knas

Reklame for Callebaut® Chokolade Lav dine egne fyldte chokolader. Det er bare lige dén tand bedre end at købe dem. Prøv min version med lækre lyse chokoladeskaller af Callebaut®’s fantastiske klassiker “823’eren” –  og med fyld af nougatknas. Det er så lækkert. Nougatfyld 30 g hvidt sukker 50 g afskallede hasselnødder 200 g blød nougat […]

Moussekage med passionsfrugt og hindbær (Mascha Vangs...

Min veninde, kollega og samarbejdspartner (på Piece of cake) Mascha fylder 40 i morgen, onsdag d 31/7 2019. Jeg har kendt Mascha bedre og bedre nu gennem de sidste 4 års tid, og med tiden er det blevet til et nært venskab. Et venskab, der rækker langt udover hvad man ser på sociale medier, hvilket […]