Fastelavnsboller med creme og blommekompot
![fastelavnsboller-annemette-voss-28](https://annemettevoss.dk/wp-content/uploads/2020/01/fastelavnsboller-annemette-voss-28-1.jpg)
Fastelavnsboller med creme lavet med kanel – og fyldt med syrlig blommekompot 12 stk. sværhedsgrad: medium arbejdstid: 1 time bagetid: ca 15-18 min Blommekompot 4 røde blommer 40 g lyst rørsukker 5 g majsstivelse 1/2 tsk vaniljepasta (eller korn fra 1 vaniljestang) saften fra 1/2 citron Bløddej til fastelavnsboller 100 g smør 2 dl skummetmælk […]
Fyldte chokolader med limekaramel
![](https://annemettevoss.dk/wp-content/uploads/2019/11/fyldte-chokolader-med-limekaramel-callebaut-annemette-voss-9.jpg)
Reklame for Callebaut® chokolade Fyldte chokolader med limekaramel 48 stk sværhedsgrad: medium / svær arbejdstid: 45 min kogetid (karamel): 3-4 timer hviletid: mindst 1 time Ingredienser 600 g mørk chokolade, Callebaut® 811 1 dåse kondenseret mælk 2 økologiske limefrugter et nip havsalt Sådan laver du fyldte chokolader med limekaramel: Start med at lave karamellen, så […]
Focaccia med surdej og nigellafrø
![](https://annemettevoss.dk/wp-content/uploads/2019/09/img-4357.jpg)
Reklame for Brødbogen (købes på webshoppen) focaccia med surdej og nigellafrø (lavet i Go’morgen Danmark d 29/9 2019) Portioner: 1 brød / 6-8 pers Forberedningstid: 20 min + 12-14 timer hævetid Tilberedningstid: 20-25 min i ovn Sværhedsgrad: mellem INGREDIENSER 10 g gær 5 dl koldt vand 1/2 dl hvedesurdej, opfrisket ca 8-10 timer før (Find guide […]