Sundhed i små doser, tak! (50% rabatkode!)

Annonce

Alt med måde, siger man – ikke? Og for mig gælder både mit indtag af flødeskumskager, mængden af “french kissing” i det offentlige rum, antallet af timer jeg bruger om ugen i fitnesscentret (ret lavt doseret!), graden af barnlig irritation rettet mod min uskyldige Mor osv osv. Det er livet jeg taler om. Livet er kærlighed, had, overskud, glæde, sorg, smerte, frustration og jeg kunne blive ved – men det hele skal doseres rigtigt. Alt sammen noget, som jeg føler at jeg har rimelig godt tjek på (sådan da 😉 ). Og hvorfor er det så, at når det kommer til min fysiske sundhed – så er jeg måske ikke helt så tjekket? Kan nogen venligst fortælle mig det?!

Jeg drømmer om at blive bedre til at passe på min krop. Om at drikke mere vand, om at sove mere, om at kysse oftere, om at gå lange ture – om overskud og velvære…

img_2481

Derfor tog det mig også kun 2 sekunder og et “yeah!” at sige ja tak til samarbejdet med www.takedaily.dk, som er et skræddersyet vitamintilskudskoncept, rettet mod mig. Eller dig. Eller din nabo…. Men sagen er, at det er tilpasset den enkeltes behov. Sådan er det for alle kunderne. Hver og én får sin egen sammensatte vitaminpakke – leveret med posten – fint indpakket – i små dosereinger – lige til at gå til – Voila.  Så hermed er min morgenrutine ændret – nu inkluderer den også et lille vitamintilskud.

img_2483

Åh Gud, er der nogen, der allerede har bemærket at min sammensætning inkluder en pille, som de kalder “Energy up”? Andre, der kunne bruge sådan én? Nu skal i sørenfløjteme se mig med krudt i måsen fremover 😉 Derudover så skal jeg indtage en multi vitamin og fiskeolie – for om vinteren er jeg nemlig lidt dårlig til at spise helt så meget fisk, som jeg godt gad. Når det så bliver forår og vi i familien igen spiser masser af fisk, så kan jeg gå ind på hjemmesiden og justere mine informationer.

Mit samarbejde med TakeDaily kommer naturligvis også mine læsere ekslusivt tilgode med denne rabatkode: AV50RABAT

Ovenstående kode giver 50% rabat på den første ordre på shoppen og udelukkende til mine læsere. Koden kan bruges til og med 15. januar 2017.

Det er meget nemt. Du behøver ikke selv vide noget om lægevidenskab. Du besvarer hurtigt et par spørgsmål omkring din levevis på TakeDaily, og så er du i gang. Og udover at dine vitaminer bliver tilpasset dig – og kun dig – så får du i øvrigt adgang til vejledning fra deres egne ernæringseksperter. Not bad.

 

Jeg kan allerede mærke at 2017 bliver et godt år. Jeg har så meget ZEN i kroppen. Masser af gode vitaminer, planer om at begynde til yoga og mere fitness, vinterbadning, nye udfordringer på jobbet og en dejlig familie. Hvad mere kan man bede om?

img_2487

img_2482

img_2484

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN