Spidskålssalat med ærtepesto

For at holde den slanke linje og ikke blive alt for rund med alle de kager, jeg går og producerer, så er jeg nødt til at spise store mængder salat i min hverdag. Det er så heller ikke et problem, eftersom jeg elsker alt grønt!

Denne lækre spidskålssalat synes jeg er skønt tilbehør til lyst kød eller fisk. Men du kan jo gøre, helt som du selv føler for 🙂

Den er sprød, saftig og sød – med en lidt nøddeagtig eftersmag, som jeg er specielt glad for. Særligt ærtepestoen er fantastisk og kan nemt bruges som dip til kød eller fisk. Mums!

Spidskålssalat med ærtepesto

(nok til 2 pers. som tilbehør til maden)

Du skal bruge:

Salat:
1/2 spidskålshoved i tynde strimler
1 gråpære i ultra tynde skiver
20 grønne stenfrie vindruer i halve
10 sugarsnaps i tynde skiver
1 avocado i tynde skiver

Ærtepesto:
1 dl optøede ærter (eller friske)
1 håndfuld frisk persille
1/2 fed hvidløg
2 spsk citronsaft
1 dl olivenolie
1/2 dl usaltede græskarkerner
1/2 tsk groft havsalt
lidt friskkværnet peber

Bland spidskål, pærer, vindruer og sugarsnaps i en stor skål. Blend alle ingredienserne til ærtepestoen groft i en lille minihakker. Vend det sammen med salaten. Anret med avocado på toppen og dryp evt. med olivenolie og citronsaft.

MUMS!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop