Sanzi hudplejeserie got me like…

Reklame for Sanzi Beauty
(reklamelinks markeret med *)

Jamen, – jeg har det helt sådan ‘uhmmmm-agtigt’ i kroppen lige nu. Jeg føler den virkelig… – altså jeg er virkelig begejstret, er det jeg forsøger at sige (på dårligt dansk, haha!)

Jeg synes jo bare, at det per definition er helt vildt fedt, når virksomheder gerne vil samarbejde med mig. Det er klart. Og så er der den slags virksomheder med lige de dér produkter, som jeg bare selv har virkelig store forhåbninger om ringer til mig – fordi jeg bare rigtigt gerne vil samarbejde med dem. Sådan havde jeg det lidt med Sanzi beauty efter vi lavede vippeserum kampagnen, der i øvrigt har gjort mirakler for mine vipper, og som jeg aldrig i mit liv lægger fra mig i min daglige plejerutine igen. Ever!

Så da jeg hørte, at Sanzi lancerer ny hudplejeserie, så havde jeg det lidt sådan ‘please please, kære univers, den kampagne vil jeg altså rigtigt gerne have…‘ – Og universet har lyttet efter, så tak for det. Ergo; ‘uhmmmm-følelsen’.

Så er det jo spændende om Sanzi beautys ny produkter så også kan leve op til mine tårnhøje forventninger.

sanzi-beauty-anti-age-hudplejeserie-annemette-voss-.jpgxcopyx13

Høje forventninger – og er jeg that old?

Det siger næsten sig selv, at når man, som jeg, har haft SÅ overbevisende gode resultater med et produkt fra Sanzi Beauty*, så kribler det næsten i fingrene for at få næste skud på produkt-stammen i hænderne, ik’? Men inden vi rigtigt dykker ned i selve produkterne, vil jeg kort fortælle om min oplevelse af Sanzi beautys univers, – ej, måske jeg lige skal starte et andet sted?

Jeg synes nemlig, at det er lidt sådan tragikomisk, at jeg det sidste års tid er blevet tilbudt flere kampagner, der virkelig fokuserer på at gøre mig både yngre og smukkere at se på… jeg kan sgu ik’ helt greje, om det er godt eller skidt, men jeg MÅ jo ligesom face it og indse, at jeg nok er kommet op i den alder, hvor anti-age er en god idé – i hvert fald, hvis jeg skal begynde at forebygge aldringstegn inden det går helt bananas. Så øhm, mere er der vel ikke at sige om det.

Back to business… Det første man møder som forbruger er jo Sanzi beautys hjemmeside, hvor produkterne så fint præsenteres. Her kan du opnå 15% rabat på hele siden (også vippeserum, just sayin!) med rabatkoden AM2. Hjemmesiden er rigtig pæn, nem at overskue og produkterne finder du nemt – jeg smider lige et linket her for nemheds skyld: Anti-age hudplejeserie* – og hey, min yndlings vippeserum finder du her: Øjenvippeserum*

Pris og rabatkode

Prisen for hele anti-age serien* er 995,- og så skal du huske at du også liiiige skal trække de 15% fra, så du ender på ca. 845 kr. For den nette sum får du både en lækker rensemousse, en anti-age serum og en dagcreme (som jeg bruger både dag og nat). Det er tre lette steps til en pæn og velplejet hud. At jeg oveni hatten bidrager til min rutine med scrubs, ansigtsmasker, øjencremer, dry-spots balm, ansigtsolier etc, ja, det tror jeg, de fleste kan relatere til. Men Sanzi beautys lille serie bestående af tre produkter har dig i hvert fald dækket ind med tre vigtige steps i din daglige rutine.

Indpakningen er virkelig smuk og æstetisk. Det er sådan en hudplejeserie, som jeg faktisk helst vil have stående fremme, fordi det ser så pænt ud. Men vores badeværelse er desværre ikke rigtig udstyret med plads til den slags, så det ender med at ryge ned i skuffen. Men hvis (hvis!) jeg kunne, havde jeg ladet det stå fremme som en del af mit badeværelses-decor…

sanzi-beauty-anti-age-hudplejeserie-annemette-voss-.jpgxcopyx12

Hvad kan det så, really?

Om man tror på anti-age eller ej, kan jeg nok ikke rokke ved. Men jeg selv tror på dokumenteret effekt, og det synes jeg sådan set også, at du roligt kan gøre. Sanzi beauty har fyldt en masse gode ingredienser i serien, – med dokumenteret effekt, – og det kan vi lide, ik? Det er ikke så vigtigt for mig lige når det kommer til ansigtshudplejeserier, om det er økologisk (og det er Sanzi beauty* altså ikke) – det har derimod altid været vigtigt for mig, at det er effektivt og fyldt med gode nærende ingredienser – og så vil jeg gerne vide, at jeg kan få ordentlig vejledning, når jeg køber produkterne.

Jeg har i mange år været typen, der udelukkende shopper hudpleje på apoteket eller hos min kosmetolog – og sådan bliver jeg nok ved med at være. Men, hov hov, Annemette (er der sikkert nogen, der straks tænker), man kan jo købe Sanzi beauty på det dersens internet. Og ja det kan man – her* – men man kan også købe det hos autoriserede kosmetologer, hvilket gør mig tryg.

Første step: Soft cleansing foam

Rensemoussen er på 150 ml, den skummer op, når man pumper den ud af flasken og kommer den i et fugtigt ansigt, og den er nem og behagelig at anvende. Den dufter fuldstændigt neutralt – der er ikke tilsat parfume til produkterne. Den er mild og effektiv og fjerner snavs og urenheder. Personligt anvender jeg den kun om aftenen, – om morgenen skyller jeg blot mit ansigt (der jo er renset aftenen forinden) med køligt vand, for ikke at udtørre min hud, der nemt bliver tør. Rensemoussen er rig på antioxidanter og vitaminer, og den egner sig til alle hudtyper.

Nogle af nøgleingredienserne er: Vitamin C, Acai, græskarkerne, rød solhat, Aloe vera… (ja, det lyder næsten som en smoothiebowl)

sanzi-beauty-anti-age-hudplejeserie-annemette-voss-.jpgxcopy

sanzi-beauty-anti-age-hudplejeserie-annemette-voss-.jpgxcopyx2

Andet step: Anti-aging lifting serum

Serummet er på 30 ml og er ligeledes rig på antioxidanter og vitaminer. Ingredienserne gavner med at øge cellefornyelsen og styrke hudens elastin og kollagenfibre (=mere fasthed, på dansk). Serummet beskytter mod frie radikaler (dem vil vi gerne undgå) og du får en flot og hydreret hud dagen igennem. Egnet til alle hudtyper og heller ikke tilsat parfume.

Nøgleingredienser: Vitamin C, Vitamin E, Collagen (the buzz-word!), Hyaluron, Aloe Vera etc…

sanzi-beauty-anti-age-hudplejeserie-annemette-voss-.jpgxcopyx5

sanzi-beauty-anti-age-hudplejeserie-annemette-voss-.jpgxcopyx6

Tredje og sidste step: Anti-aging face cream

Sidst men ikke mindst runder vi lige ansigtscremen. Jeg anvender den både morgen og aften. Den er fyldt med antioxidanter, peptider og vitaminer – hvilket kort sagt betyder, at den mindsker porerne og har en udglattende effekt (og det er jo dét, Ladies, vi allesammen gerne vil have!). Det er i det hele taget vigtigt, at du fugter din hud dagligt, – alene på den måde er du med til at forebygge aldringstegn. Denne creme er så behagelig at anvende, den dufter neutralt, da der ikke er tilsat parfume, og den hverken fedter og føles tilstoppende.

Nøgleingredienser: Vitamin B3, Jojoba olie, Vitamin C, Vitamin E, Acai olie, Collagen, Shea smør etc…

sanzi-beauty-anti-age-hudplejeserie-annemette-voss-.jpgxcopyx7

sanzi-beauty-anti-age-hudplejeserie-annemette-voss-.jpgxcopyx9

sanzi-beauty-anti-age-hudplejeserie-annemette-voss-.jpgxcopyx10

Og husk lige, at du også bør pleje din hals og det øverste af brystet, når du renser ansigt… det har min mor nemlig lært mig!

Husk nu lige rabatten

Inden du bare shopper løs af anti-age produkter og vippeserum (gud, hvor bliver via allesammen unge og smukke, hva?) – så husk lige din 15% rabatkode “AM2”, der giver rabat på hele hjemmesiden.

Tak fordi du læste med i dag.

sanzi-beauty-anti-age-hudplejeserie-annemette-voss-.jpgxcopyx11

Og nårh ja da, hvis du vil vide endnu mere – og måske har brug for sådan nogle rigtige “beauty-blogger-typer” til at understøtte mine ord, så læs med ovre hos Pudderdåserne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN