Sådan laver du kransekage…

img_2192

Skal du lave kransekage i overmorgen? Til alle dine sultne gæster? Så husk lige, at jeg har en alletiders opskrift OG en meget udførlig vejledning med fotos i, hvordan du laver den perfekte kransekagetop.

Find vejledningen her.

Jeg havde taget Lisbeth Østergaard med i køkkenet – og hun var den sødeste prøvekanin for min opskrift og mine teknikker. Jeg må sige, at jeg var imponeret over resultatet, når det jo ikke er en disciplin hun ofte kaster sig ud i.

skaermbillede-2016-12-20-kl-15-26-09

skaermbillede-2016-12-20-kl-15-25-58

img_2199

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN