Produktet, der gjorde, at jeg slap af med bumser (få 50% rabat lige nu)

Reklamelinks markeres *

Jeg ved godt at billedet herover ikke er slemt. Jeg véd godt, at der er kvinder, der døjer med langt større problemer end jeg. Men jeg synes alligevel, at man kan se, at jeg pludselig har haft nogle langt større udbrud i min hud, end jeg plejer. Og man kan se, at jeg har måtte dække til med langt mere makeup, end jeg plejer. Af gode grunde har jeg ikke så mange billeder af mig selv, da min hud så værst ud.

 

Det her jo en form for reklame, som jeg modtager lige præcis 0 kroner for at skrive. Det vil jeg gerne have lov at understrege. Det her er fuldstændigt frivilligt fra min side, fordi jeg tror så meget på de her produkter, som jeg nu – igen – vil fortælle om. Jeg indsætter link til hjemmesiden, hvorfra du kan købe produktet til en fuldstændig amazing tilbudspris. Det er mig den største glæde at dele den her information med jer. (link til tilbuddet lidt længere nede)

Jeg har for to år siden startet med at tage Saguna RE-Silica BEAUTY CAPS*. Dengang i forbindelse med et betalt samarbejde. Dengang var der tale om en reklame. Jeg tog dem, som en slags test, for at se, om de ville gøre en forskel. Siden da har jeg fast taget de her Beauty Caps hver eneste dag – lige med en enkelt undtagelse. I løbet af sommeren – omkring slut maj – løb jeg tør. Jeg havde glemt at få købt ind via nettet, så mit forråd løb op. Derfor tog jeg ikke Saguna RE-Silica BEAUTY CAPS i godt og vel 2 måneder henover sommeren. And boy, was that a mistake?

Nu ved jeg jo ikke hvor godt I holder øje med min hud, når jeg ligger billeder op på min instagram. Men min hud begyndte at slå ud i slutningen af juni. Jeg fik større bumser i panden, i hårgrænsen og på hagen, mange flere end jeg plejer. Det forsatte, og jeg gik nærmest i panik. Da vi nåede august fik jeg igen fat i mine “caps” og har taget dem dagligt igen siden da. Efter ca halvanden måned – i midten af september – begyndte jeg igen at kunne se en forskel. Min hud begyndte at vende tilbage til sig selv igen. Uden alle de dumme urenheder og bumser. Øv. Ingen gider have bumser i hele femøren, hvis man kan undgå det, vel!?

Billedet herover er et år gammelt, – på det her tidspunkt havde jeg taget Saguna RE-Silica Beauty Caps i godt og vel et år. Dengang havde jeg ikke skyggen af en bums.

Særligt min pande og min hage har været hårdt ramt af udbrud henover sommeren.
Her havde jeg ikke taget tilskuddet i godt og vel 2 måneder.

Link til SUPER TILBUD (spar 50%)

SHOP TILBUDDET HER*

Læs også: Min komplette makeup guide, hvor jeg også fortæller om produktet.

Læs også: Mit mirakelmiddel til hud og hår

Hvorfor er Saguna RE-Silica BEAUTY CAPS et godt produkt? Hvad kan det?

Jeg var selv meget mistroisk, da jeg begyndte at tage produktet. Jeg tror ikke så meget på kosttilskud, men jeg tænkte, “okay, hvad kan der ske? Det værste, der sker er vel bare, at det ikke virker”. Så jeg sagde ja til at teste det. Mit hår begyndte at vokse med raketfart, min negle blev meget stærkere og min hud blev ren og meget mere frisk og spændstig end før. Alle hormonbumser, som jeg kalder dem, på ryg og bryst forsvandt i løbet af 1 måneds tid. Min hud i ansigtet blev mærkbart smukkere i løbet af et par måneder. Håret begyndte at føles stærkere og vokse hurtigere efter godt og vel 2 måneder.

Så ja, man skal lige have lidt tålmodighed. Men produktet skal have lov at virke.

Saguna Beauty Caps smager ikke af noget. Der er ingen bismag og de er nemme at sluge.

Sammen med de små beauty caps tager jeg også gerne geléen, for at booste min krops skønhed yderligere. Geleén er smagsneutral og kan blandes i en smoothie eller lign. Man kan også bare synke den rørt ud i lidt vand. Som man nu vil.

Saguna RE-Silica BEAUTY CAPS indeholder et meget højt indhold af Silicium. Det styrker hud, hår, negle og bindevæv. Derudover indeholder de selen, mangan og zink.

Geléen indeholder Silicium og Biotin.

Det her et det bedste skønhedsprodukt, jeg kender. Jeg har også omtalt det i blandt andre Alt For Damerne for nylig. Jeg sværger til det, og det har I mit ord på!

It’s all good!

Læs mere her*

Seneste billede er fra vores bryllupsrejse.
Her har jeg igen taget Saguna RE-Silica BEAUTY CAPS i godt og vel to måneder. Fast, hver dag. Nu virker det igen!
(Micky har bare pæn hud – uanset hvad han gør… for helvede, hvor uretfærdigt!)

20 reaktioner

 1. Bare et tip:
  På CDON.COM i Sverige får du 90 tabletter for 165 SEK – DÉT er billigt 😊
  Jeg har købt dem og skal i gang nu – på din anbefaling sidst du skrev om dem!

  1. Ja, men nu er det her jo et tilbud på 180 tabletter OG 2 x 500 ml gel. Det er da et bedre tilbud, synes jeg;) Men det at du er fan – uanset! Knus

   1. Gik der også et godt stykke tid fra du bestilte tabletterne, til du modtog dem med posten? Jeg bestilte nemlig d. 16 okt, de trak pengene fra min konto d. 18 okt – og jeg har stadig ikke modtaget noget…

 2. Jeg har netop modtaget tabletter og gel købt via dette tilbud. Dog har gelen udløbsdato til januar og tabletterne til marts, hvilket betyder at jeg ikke når at bruge tabletterne.. Det synes jeg måske er temmelig dårlig stil fra leverandørs side..

  1. JA, det er jeg ked af at høre. Men har du ikke taget kontakt til leverandøren? Jeg handler jo bare på shoppen, og det har aldrig givet mig problemer. Kh

  2. Jeg har nøjagtigt samme problem som dig Trine – modtog pakken igår. Og jeg har endda købt 2x tilbuddet.
   Så jeg har lige skrevet til dem.
   Har du hørt fra leverandøren?

    1. Ja, de har blot skrevet tilbage at jeg var velkommen til at returnere produkterne.
     Lidt ærgerligt.
     Men jeg har beholdt den ene kur og fluks gået i gang, så kan jeg lige nå “1 kur” inden udløb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN