Produkter mod pigmentforandringer med dokumenteret effekt

faaborg-pharma-annemette-voss-3   REKLAME for Faaborg Pharma

Kæmper du med pigmentforandringer og tør, grå hud?

Så synes jeg, du bør bruge de næste 3 minutter på at læse det her blogpost.

Jeg har kæmpet med pigmentforandringer pga. solskader og graviditet (hormonforandringer). Jeg havde nærmest et lille “overskæg” pga. pigmentforandringer og mørke skjolder over øjenbrynene. Derudover har jeg haft meget grå og tør hud pga. af stress, dårlige søvnmønstre samt det kolde nordiske vejr gennem hele vinteren. Nu er begge dele fuldstændig væk – og det er efter nem og vedholdende morgenrutine med nogle gode produkter fra Faaborg Pharma. Jeg har brugt serien i et års tid. Læs om mine bedste tips til en velplejet hud.

Jeg ville ALDRIG skrive et blogpost om det her, hvis jeg ikke selv har haft ægte, gode resultater.

faaborg-pharma-annemette-voss-4

Grundig vejledning er nøglen til løsningen

Har du nogensinde prøvet at købe et skønhedsprodukt med hjem – sikkert forholdsvis dyrt købt – og så ikke rigtig vide hvad du skal gøre med det, når du først har pakket det ud af æsken og lagt det i badeværelsesskuffen? Du bruger det, men du er lidt i tvivl om, hvorvidt du bruger det rigtigt. Og om du egentlig valgte det rigtige produkt til din hud? Om det er det rette produkt til at løse dine problemer med din hud – ikke naboens problemer – men dine.

Det har jeg prøvet utroligt mange gange. Jeg har også fået mange skønhedsprodukter med hjem i diverse goodiebags (en af de åbenlyse fordele ved mit job!), som jo er mega lækkert – meeeeen, jeg ender som regel bare med at lægge alle produkterne ned i en stor kasse i skuffen, og så får jeg ikke brugt dem pga. manglende vejledning.

Jeg er nemlig forholdsvis sart, når det kommer til min hud. Jeg vil gerne være sikker på, at jeg træffer kloge valg ifht. skønhedsrutiner og produkter. My momma taught med well…:)

Jeg har brugt mange forskellige serier i årenes løb. Men et lille års tid siden prøvede jeg for første gang Faabarg Pharma serien. Jeg blev hooked. I mellemtiden har jeg nogle gange brugt andre produkter i forbindelse med andre beauty-kampagner her på bloggen, men jeg vender konstant tilbage til min serie fra Faaborg Pharma. Og nu har de lanceret en ny ULTIMATE serie, der er ude i butikkerne – hvor de tilføjer en Ultimate Face serum, Ultimate eye serum og Ultimate micellar water.

Den købes på apoteket. Dér kan du, ligesom jeg, få grundig vejledning i, hvad denne serie kan gøre for netop din hud.

Jeg vil have aktive ingredienser med dokumenteret effekt

Det særlige ved serien fra Faaborg Pharma er, at den er særlig god til at bekæmpe pigmentforandringer. Og her snakker vi indhold, der har dokumenteret effekt. Ja, sorry, men selvom jeg går meget ind for økologi i hverdagen og bruger parfume-fri produkter til hele familien, så er jeg lidt mere “kold i røven”, når det kommer til ansigtspleje. Her betyder det ikke så meget for mig, at det er økologisk, det betyder meget mere for mig, at produkterne er aktive og at de er allergi-certificerede. Og dét er produkterne fra denne serie. (Men det behøver jeg vel ikke sige?)

Det vigtigste for mig, som gør, at jeg er så begejstret for Faaborg Pharma, er, at produkterne er rige på vitamin B3 og hyaluronsyre, som binder vand i huden og styrker hudens elasticitet (bekæmper det grå og tørre look). Hyaluronsyre forebygger og reducerer fine linier. Produktet udjævner pigmentforskelle og derudover indeholder det syricalm, som virker beroligende og irritationsdæmpende. 3 ting på én gang. – Og der er naturligvis flere ingredienser i produkterne, som kan endnu mere – men det her var de mest åbenlyse fordele i min optik.

faaborg-pharma-annemette-voss

Jeg vil have det til en pris, som er rimelig

Let’s be honest. Jeg elsker luksus. Og jeg køber også gerne en meget dyr taske eller et par latterligt dyre sko. Så lader jeg som om, at jeg er Carrie fra Sex and the city, og fyrer den af med catwalk-agtig gang ned af strøget og det helt store smil… Men, jeg nægter simpelthen at lave reklame for produkter, der er for dyre. Jeg gør mine dagligvareindkøb i discounthandlen, og jeg vil helst ikke spendere uoverkommelige beløb på hudpleje og dén slags. Jeg vil ikke købe hudpleje til disountpriser, men jeg vil simpelthen heller ikke bruge flere tusind på det.

Det er jo ingen hemmelighed, at jeg naturligvis har fået de her produkter som en gave som en del af kampagnen. Så nej, jeg har ikke selv været på apoteket og haft penge oppe af lommen. Men, jeg har sagt ja til at fortælle jer om Faaborg Pharma, fordi produkterne er effektive (det véd jeg), de har dokumenteret effekt, og de kan købes til rimelige priser. (For under 500 kr kan du få en komplet serie med både renseprodukt, toner og dagcreme.)

Du finder Faaborg Pharma på dit apotek og i udvalgte webshops.

faaborg-pharma-annemette-voss-5

4 reaktioner

  1. Åårh det lyder som nogle lækre pr… 🙂 jeg har også bøvlet med et meget ucharmerende pigment-overskæg siden graviditet for to år siden… :-\ må jeg spørge hvor længe du brugte produkterne inden du så en virkning og er dine pigmentpletter forsvundet nu? På forhånd tak…

    1. Jeg er super glad for produkterne og har brugt serien fast i et års tid nu. Jeg vil mene at resultaterne rigtigt begyndte at kunne ses efter 3-4 måneder…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN