Opskrift på brownies med valnødder

Foto: Claudia Dons // Piece of cake bogen

Er du vild med brownies?

Jeg elsker dem, og jeg er faktisk ret ligeglad med, om de er svampede og snaskede eller om de er mere fast i det. Denne opskrift gør det super nemt for dig at bage brownies, fordi du nemt kan justere bagetiden – efter min guide – så du får lige de brownies, der passer bedst til din smag.

Hvis du skal bruge brownies som bund i en mousse- eller lagkage, så har jeg en anden opskrift, som jeg synes du skal anvende i stedet. Denne gemmer sig i denne kage: Moussekage med passionsfrugt og chokolade

Min bedste opskrift på brownies – intense og med valnødder.

Til 20 stk.
Sværhedsgrad: let

Opskrift på brownies
230 g god mørk chokolade (60-70 % kakao)
125 g smør
6 æg, str. M/L
350 g lyst rørsukker
70 g hvedemel
35 g kakao
¼ tsk bagepulver
1 nip salt
150 g valnødder

Sådan laver du mine nemme brownies:

Tænd for ovnen på 170 grader varmluft.

Hak chokoladen og smelt den i en skål over vandbad sammen med smørret ved middel varme.

Pisk æg og sukker let sammen i en skål med en elpisker, til det lige netop skummer let. Det skal ikke piskes luftigt og lyst.

Vend det lune chokoladesmør sammen med æggemassen med en dejskraber.

Bland hvedemel, kakao og bagepulver og kom det gennem en sigte ned i massen. Tilsæt salt og rør det sammen.

Fordel dejen i en bageform foret med bagepapir (mål: ca. 25 x 30 cm). Fordel de grofthakkede valnødder oven på kagen.

Bag brownien midt i den varme ovn i ca. 30-35 minutter. Hvis du godt kan lide en meget ’våd og snasket’ brownie, kan du nøjes med at bage den i 25 minutter.

Lad brownien køle af.

Tip: Den smager rigtigt godt med friske bær og vaniljeis.

Hvis du synes godt om opskriften, og i øvrigt godt kunne lide at den var ret nem – så skal du måske overveje at investere i min bog “Piece of cake” der er en bog for kagebagere, der gerne vil have, at det skal være nemt, vellykket og smage godt – HVER GANG! Køb den i min webshop.

0/5 (0 Reviews)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop