Oh my Gosh! Black friday tilbud på mit yndlingsprodukt

REKLAME – affilate links

Shop amok i rød læbestift og makeup – 30-70%

I har ofte spurgt mig hvor mine røde læbestift er fra. Den er fra GOSH Copenhagen, og nu kan den købes med rabat. I anledning af Black Friday afholder GOSH Copenhagen nemlig stort udsalg på deres webside, som betyder at der er mellem 30-70% rabat på alle varer.

Her kan du købe læbestiften: Liquid Matte Lips (koster i dag kun 76,97 ,-), farven jeg bruger hedder Chinese Rouge eller Candyfloss

Men du kan naturligvis også bare shoppe amok i alt mulig andet makeup. Jeg bruger selv ofte GOSH produkter, og det har jeg i øvrigt gjort i mange år. Jeg er vild med at det er et dansk brand, som leverer kvalitet i en prisklasse hvor jeg også har lyst til at være med.

God shopping – eller skulle jeg skrive “GOSH” shopping 😉

I øvrigt finder du en masse andre fantastiske Black Friday tilbud på et par af mine andre yndlings sites:

Nelly.com (20% på alt)

boozt.com (25-50% på mere end 60.000 varer)

andcopenhagen.dk (25-75% rabat på alt)

kitchentime.dk (op til 70% rabat)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN