Ny bog: Børnenes bageri

Sponsoreret – altså, jeg er ambassadør for OBH Nordica 🙂

Jeg har lavet en bagebog for børn, der hedder Børnenes Bageri. Den er udviklet for OBH Nordica og den indeholder 30 gode, nemme opskrifter på bagværk, der er velegnet at bage til børn, med børn og alene som barn. Der er alt fra gode knækbrød til madpakken, drømmekage, muffins og sågar en kagekone – med fletninger og det hele. Se de smukke billeder – de er taget af fotograf Stine Christiansen ved Skovdal Nordic.

Skærmbillede 2017-05-03 kl. 19.35.14

Jeg lover jer, at jeg har lagt hele mit hjerte i opskriftsudviklingen, og jeg har virkelig trukket på mine erfaringer som mor – hvad kan man egentlig forvente at børn gider at spise og bage. For let’s be honest, mine børn gider f.eks. ikke bage sunde dadelkugler. De vil have sukker og bløde fødselsdagsboller – haha. Men bogen byder på lidt af det hele – både det sunde og det mere søde.

Helt ekslusivt kan bogen købes signeret i min webshop. Jeg har kun 50 stk på lager, og derefter må du ud i butikkerne for at få fingre i bogen. Den forhandles hos isenkræmmerne, men som regel sammen med et OBH Nordica produkt.

Så hvis du gerne vil have en bog tilsendt, så kan den altså købes i webshoppen lige nu. Lige her.

Rigtigt god aften.

Knus

AM

Skærmbillede 2017-05-03 kl. 19.34.43

Skærmbillede 2017-05-03 kl. 19.34.29

Skærmbillede 2017-05-03 kl. 19.32.57

Skærmbillede 2017-05-03 kl. 19.33.23

Skærmbillede 2017-05-03 kl. 19.33.53

Skærmbillede 2017-05-03 kl. 19.34.14

Skærmbillede 2017-05-03 kl. 19.33.42

Skærmbillede 2017-05-03 kl. 19.33.14

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop