Det starter med, at jeg bliver bedre til at passe på mig selv.

REKLAME for New Nordic

Jeg har simpelthen ikke sovet normalt i lidt over halvandet år nu og jeg har haft ufattelig travlt med både business, baby, blog og bogprojekter. Det er den samme klagesang, som I nok har hørt før, så jeg skal spare jer for mere om det. Men min hud har taget gevaldigt skade af både stress og manglende søvn i hele 2017… Det er ikke fordi jeg får bumser eller sådan noget. Nej, jeg får til gengæld de dybeste sorte render og væskeophobninger under øjnene. Jeg ligner én, der altid lige har taget en tudetur (that’s not the case), eller én der har været på druk hele natten.

Derudover oplever jeg tørhed og små-irriteret hud pga. det kolde vejr. Det kender I nok.

Det er i store træk den semi-kroniske tilstand, jeg har udviklet i løbet af det sidste års tid, og dén tilstand skal der gøres noget ved nu. Og det kan da kun gå for langsomt. Så jeg vil være bedre til at passe på mig selv. Jeg vil have mere søvn. Gå flere ture ved vandet. Spise mere grønt. Jeg vil gøre mere af alt det gode…

hyaluron-shot-annemette-vossEt såkaldt “FØR”-billede. Helt uden filter. Ikke redigeret. Bare mig, med træt hud, skæve øjenlåg og alt det dér 🙂

Jeg sætter alle sejl til – nu prøver jeg Hyaluron shots.

new-nordic-hyaluron-shot-2

Jeg blev for nylig spurgt, om jeg havde lyst til at lave en kampagne for New Nordic. Det er helt specifikt de her hyaluron shots, en slags kosttilskud, der er med til at tilføre huden fugt – indefra. Først tænkte jeg lige kort…arhhh, er det mig? (I véd, hvor vigtigt det er med troværdighed på blogs, ik?) Men faktisk blev jeg ret hurtigt hooked på opgaven, eftersom jeg jo har besluttet mig for, at jeg altså lige vil give skønhed indefra et skud, inden jeg begiver mig ud i diverse “kunstige” skønhedsbehandlinger. Ja, det er jo ikke mere end et par uger siden, at jeg skrev om Botox eller beauty indefra.

Jeg tror på, at man kan gøre rigtigt meget med god hudpleje, de rette rutiner i hverdagen (inkl. søvn, tak!), sund kost og rigeligt vand. Og jeg kan simpelthen ikke se hvordan et par måneders forbrug af New Nordic hyaluron shots skulle kunne skade – det kan jo være, at de rent faktisk virker. Så why not?

new-nordic-hyaluron-shot-3Flasken rystes inden man drikker den…

new-nordic-hyaluron-shot-4new-nordic-hyaluron-shot-annemette-voss-1 Ja, okay venner, hvor klog kan man lige se ud, når man forsøger at få taget et billede af, at man drikker et shot af en flaske i miniaturestørrelse. 😉 Bær over med mig.

Hvad er hyaluron?

Hyaluronsyre forekommer naturligt i huden og er med med til at støtte hudens struktur sammen med kollagen. Huden mister fylde og fugt når niveauet af hyaluronsyre mindskes med alderen, – ja øv – men det må man jo ligesom lære at leve med. Man skal tage de her shots i minimum 24 dage, hvis der skal opnåes en effekt… jeg er heldig, jeg har fået til to måneders forbrug. (yay!)

Om en måneds tid, så vender jeg tilbage med en anmeldelse. Jeg har også taget et “FØR”-billede i dag, og så satser jeg på at min “EFTER” billede bare spiller maks 😉 Uanset, så lover jeg, at jeg giver jer en ærlig anmeldelse. So far, kan jeg informere jer om, at de små shots smager bedst, hvis de er kolde. De smager ikke dårligt, men heller ikke godt godt. De smager af havtorn, sådan lidt surt, men det er til at leve med.

Du kan læse mere om produktet og i øvrigt købe det her.

new-nordic-hyaluron-shot-6new-nordic-hyaluron-shot-1

(Fotos: Kristina Christiansen)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop