My Rocky Road…

Som titlen måske antyder, så handler det om Rocky Road – som er en rigtig klassiker i de engelsk-talende dele af verden – og, den er også ved at gøre sit indtog herhjemme. Rocky Road er en slags blanding af chokolade, skumfiduser, nødder, cocktailbær – og hvad hjertet ellers begærer, som kan implementeres i både is, kager, chokolade etc. Det er jo kun fantasien der sætter grænserne.

Jeg er vild med Rocky Road – og blev først introduceret til konceptet som 15 årig af en flok is-elskende australske tøser (dengang jeg boede i Australien), som lavede en kæmpe portion Rocky Road Icecream til os, som vi delte – direkte ud af skålen med hver vores STORE ske i hånden. Mums – det smagte så godt.

Jeg laver Rocky Road chokoader sammen med børn og voksne i Magasin henover julen – du kan finde en plan over det her.

Men lad mig dele opskriften med jer – husk at bruge det som inspiration – alt kan lade sig gøre:) Der er mange måder, som Rocky Road kan se ud på, og der er et hav af forskellige kombinationer af nødder, chokolade etc.

Skærmbillede 2015-11-05 kl. 12.18.13

Skærmbillede 2015-11-05 kl. 12.06.55

0/5 (0 Reviews)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop