Mød “familien Rudolph”

Jeg har været til det hyggeligste af hyggelige arrangementer her i december. Jeg var onsdag aften en smut forbi Medusa Copenhagen på Frederiksberg sammen med Marie, fordi vi var inviteret til et særligt lille eksklusivt arrangement, hvor man kunne komme og male sin egen Rudolph. Faktisk en hel lille Rudolph familie.

Forinden havde jeg modtaget en sms om, at man var velkommen til at medbringe sit eget glimmer og pyntegrej, – så jeg havde da været en smut i mine gemmer og fundet min helt store krea-kasse frem. At jeg så var den eneste, der havde valgt selv at medbringe pynt, var måske lidt pinligt. Men jeg har altså masser af glimmer i mine gemmer – og det passede jo perfekt til projektet.

Rie, der er ejer af butikken, havde sat en helt masse maling frem og havde sågar arrangeret en lille glimmer-bar, som hun så sødt kaldte det. I LOVED IT! En glimmer-bar (!!!)

Og nu var der jo lagt en lille rudolph familie frem til os hver, som bestod af Rudolph, Rolphine og en baby-Rudolph… Far, Mor og babyboy. Og det passer jo perfekt som repræsentation af mine lille familie, så som I nok kan se, har jeg forsøgt at male figurerne, så de matcher os herhjemme. Ergo; en Micky (læs Mickey-Mouse) Rudolph, en Glimmer-rød Rolphine og en lille baby-Rudolph, som er en blanding af de to.

Kan I se det? Er det ikke søde? Nu står de derhjemme i vindueskarmen og pynter så fint.

(Marie lavede denne version – herunder – i de sødeste pastelfarver – jeg er vild med dem!)

img_1970

img_1966

img_1964

img_1962

img_1960

img_1953

img_1951

img_1949

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop