Mit mirakelmiddel til hår og hud (gennem næsten to år)

Reklame for Saguna

(Ja ja ja… de dér videoer er vist lidt gamle…men de er ikke blevet vist før! Læs det følgende, så giver det mening.)


Jeg kalder det et mirakelmiddel, fordi det har udført mirakler for mig! Det er nok ikke ligefrem den kliniske betegnelse, I know, men ikke desto mindre har jeg nu taget disse beauty-caps i knap to år, og jeg tager dem stadig, fordi de er så gode…

Hvorfor jeg ikke har fortalt jer om det før nu – jamen, det skulle jeg egentlig også – men så gik noget galt med nogle varer på et lager – så hele kampagnen blev udsat. Men nu er vi her, og produkterne ligger på hylden hos AllPure.

Det drejer sig om Saguna Beauty Caps, der er et skønhedstilskud, som booster dit hår, din hud og dine negle.

Her får du lidt fakta:
Kiselsyre og biotin er bestanddele i Re-Silica-Geler. I Caps finder du desuden også mikronæringsstofferne zink, selen og mangan. Kiselsyre er et mineral og byggesten for hud, hår, negle og bindevæv. Biotin er et vigtigt næringsstof for hårrødderne og hjælper til at bevare et normalt hår. Biotin har en vigtig betydning for huden og hjælper med til at vedligeholde normal hud. Zink hjælper med til at bevare hårets, hudens og neglenes normale kvalitet. Selen er en antioxidant, som beskytter cellerne mod oxidativ stress.

Det har dokumenteret effekt.

Her er en video, som blev produceret i forbindelse med den planlagte kampagne. Og den er på engelsk…hahaha. Det er lidt sjovt, når jeg efterhånden har vænnet mig af med at tale engelsk i det daglige… og folk er vant til at høre mig tale dansk (Jeg har gået på engelsk uddannelse og boet i flere engelsktalende lande, men det er jo nogle år siden nu!)

Det’ sgu da ærlig reklame

Jeg begyndte at tage tilskuddet hver dag for små to år siden da vi skulle til at lave kampagnen. Da kampagnen ikke rigtig blev til noget, – ja så kunne jeg jo reelt bare have ladet være med at fortsætte. Men jeg har kontinuerligt anskaffet mig skønhedstilskuddene fra Saguna, for at blive ved med at tage dem. Det er da helt ærligt den bedste reklame noget produkt kan få når man, som blogger, der i øvrigt bliver præsenteret for et utal af skønhedsprodukter, vælger af egen fri vilje at fortsætte med produktet. Uden bagtanke. Uden økonomi indblandet. Eller hvad?

Bestil selv her: Saguna Beauty Caps og Beauty Gel – Jeg anbefaler virkelig, at du minimum investerer i en pakke på 90 capsules, da effekten sådan rigtigt begynder efter et par måneder.

Hvordan har det virket?

Jeg har helt ærligt nul problemer (zero, nul, nada!) med min hud længere og mit hår er stærkt, på trods af afblegning og masser af styling hver dag! Eller jo, jeg kan da godt lige få en bums, men slet ikke som før i tiden, inden jeg begyndte at tage Saguna beauty caps. Dengang var det ret normalt, at jeg slog ud – særligt på halsen under kæben og i panden dén tid på måneden. Og jeg kunne også tydeligt se min hud reagere, hvis jeg var stresset og fik for lidt søvn.

I ved (jer der læser trofast med), at jeg har været inde i en riiiimelig stresset periode uden søvn og med for mange projekter på papiret. Og I ved, at jeg har haft tydelige sorte render under øjnene og at mit hår har stået i alle retninger (eller er blevet holdt på plads med hårbånd af mangel på overskud!) Så ja, nok kan I sige, at jeg har set træt ud. Udsultet og drænet for energi. (Man skal finde sig i lidt af hvert som blogger, haha…) –  men I kan simpelthen ikke sige, at min hud ikke har haft det godt. For den har aldrig haft det bedre.

Da jeg valgte at lysne mit hår i slutningen af 2016, og samtidig var i fuld gang med amning af Luca og generel stress pga mit arbejde, så mærkede jeg pludselig hvor stor en forskel de her små piller gjorde for mig. For mit hår er virkelig styrket. Det vokser med raketfart (lidt dyrt, når man heletiden lysner det!) og mine negle, der udsættes for lidt af hvert ifbm mit job, flækker aldrig mere.

Hov, endnu en video…

Der kommer mere…

Jeg kan faktisk ikke få armene ned over det her tilskud. Jeg sværger til det og jeg er også i gang med en gel-kur, som udrenser kroppen for affaldsstoffer – tænker det er en god idé op til bryllup. Så shiner jeg lige lidt mere på vores store dag.

Men I kommer til at høre mere om produktet. Jeg vil nemlig igangsætte en lille “kampagne”, – den som oprindeligt skulle have været udført – jeg synes det er god stil overfor producenten. Særligt, når jeg er så glad for den effekt de her beauty-caps har haft for mig.

Ærlig talt. Du bør give det et skud, hvis du døjer med porøst hår og/eller dårlig hud. Bestil og prøv selv hos AllPure.

 

 

9 reaktioner

 1. Hvor mange tabletter skal man tage om dagen for at få nogen effekt? Det kan jeg umiddelbart ikke læse mig til

 2. Hej Annemette,
  Brugte du det mens du ammede? Jeg har fået mega meget akne på hagen mens jeg var gravid og stadig nu hvor jeg ammer. Og man vil jo gerne passe på det lille pus og fylde dem med mindst muligt gøgl…

  1. Nej, jeg tog det ikke mens jeg ammede. Jeg startede dog igen straks jeg var færdig med at amme.

 3. Hej
  Er begyndt på pillerne samt gel. Har nu været igang 2 uger. Synes jeg har taget på? Såsom væskedannelse omkring maven og sidebenet… Er Det en kendt bivirkning

 4. Hej Annemette,
  Bruger du både gel og kapsler, eller kun kapslerne?
  Jeg har nemlig lige bestilt en omgang kapsler hjem, men er i tvivl om det har nogen effekt hvis ikke man også supplere med gelen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN