Reklame for 3-stjernet
Hvordan får vi mere grønt i vores børn?
Og hvordan sparer vi på plastik?
– Det håber jeg, at DU vil hjælpe mig med at få besvaret…
Det er vel bare et par af de ting, som ‘de’ har gået og tygget lidt på ovre hos produktudviklerne hos 3-stjernet. De har i hvert fald kommet op med en løsning, der hedder kyllingepålæg med mindst 30% grønt og emballage med en reduceret mængde plastik.
Jeg leder altid efter måder, hvorpå jeg kan få grønt i mine børn. Om det er i form af revne grøntsager i bolognese eller om der er tale om blomkålsris – you name it. Når nu mulighederne for at få mere grønt findes, så kan jeg faktisk ikke se nogen som helst grund til ikke at gå efter det.
Derfor var jeg heller ikke et sekund i tvivl om, hvorvidt jeg ville sige ‘Ja tak’ til at reklamere for 3-stjernets nye kyllingepålæg, hvor mindst 30% af indholdet består af grøntsager. Men som mor véd man jo aldrig, hvordan den slags nye tiltag vil blive modtaget… Og selvom jeg siger ja tak til kampagnen, fordi JEG er vild med konceptet, så skal den slags udskejelser jo stå sin test hos ungerne.
De to store drenge var overraskende imødekommende overfor det ny pålæg, men vil altså stadig hellere have ostemadder med på madpakke (men jeg skal nok få dem med på vognen, kan I tro!). Der er desværre (!!) ingen af de to ældste, der er specielt vilde med kylling. Luca derimod elsker pålægget, – altså sådan fuldstændigt-no-bullshit-agtigt – han render rundt med det uden rugbrød under som en ‘snack’ – simpelthen fordi han virkelig godt kan lide det. Men okay, den knægt elsker i det hele taget bare alt med kylling, så det er ingen sag.
Jeg er selv helt vildt oppe at ringe over det. Selve pålægget indfrier alle mine ‘drømme’ om et godt alternativ til spegepølse eller Lucas yndlings pålæg: “bamsepølse”, der vel er én eller anden form for kødpølse. Jeg vil virkelig gerne give ungen mere fisk eller kylling og meget mere grønt – så der er tale om en perfekt win win-situation her.
Men udover denne lille kærlige fra-én-mor-til-en-anden info omkring det ny pålæg fra 3-stjernet, skal vi så ikke udvide hele konceptet med nogle gode tips til hinanden?
Hvordan får vi mere grønt i vores børn? Og hvordan sparer vi på plastik hverdagen?
Smid jeres idéer i kommentarfeltet, så alle kan få glæde af jeres svar. På forhånd tak!
5 reaktioner
Jeg laver kylling frikadeller med gulerødder squash porrer løg hvidløg ind imellem rødbede havregryn og æg. Her kan man bruge hvad man kan lide. Min datter og jeg elsker dem.
Vi har anskaffet os en airfryer, som vi smider alle mulige slags grøntsager i – mine børn ELSKER det. Bønner, små broccoli-hoveder, kartoffelskiver, (halvgammelt rugbrød i tern – ved godt det ikke er grøntsager, men stadig sundt) næsten alt kan smideres deri. En tur i maskinen med lidt olie og salt på, og de spiser grøntsagerne som var det fredagsslik /chips. Og det har de aldrig gjort før!! En ovn kan også gøre det, men her behøver du ikke holde øje og vende osv. Jeg er ikke voldsomt begejstret for købeprodukter, hvor grøntsagerne er gemt i, jeg tror mere på at lade børnene være med i processen og lave det, så de kan se hvad de spiser og får et forhold til det. Men hey… man skal gøre hvad der virker hver især 🙂
Okay, sådan en airfryer vil jeg da have. Hvor får man fat i sådan én og hvilket mærke er din? Hvad koster sådan én?
Vores er en OBH Nordica Airfryer Original. Købt i Elgiganten til 900,- (tilbud / prismatch). Næst efter min røremaskine og min juicepresser er det det apparat, som kører mest her i huset. Jeg havde svoret at jeg aldrig skulle ha sådan en, men man har vel et standpunkt til man tar et nyt 😜
Det grønne kan nærmest leges ind. For vores del var det den yngste søn som smagte en kartoffel-/porresuppe, som var genial, der blev implementeret straks, fordi den også havde andre gode ting i opskriften.
Fra en kammerat havde en af drengene prøvet en kartoffelmos, som var en blanding af kartofler og gulerødder.
Samlet set, så handler det ganske enkelt om at turde lege med nye smage. Farver vækker opsigt, og børnene skal nok være med på ideen, hvis bare forældre ALTID husker, at det skal være sjovt at spise. Ikke sjovt som i at lege ved bordet, men derimod en oplevelse, at tingene ikke altid har samme farve.
Du kender det jo stensikkert fra kagernes univers. Folk laver en blå kage, de kalder en giftkage i børnehaven – og selvom det unægteligt er nemmere, at lokke søde ting i børnene, så er det bare med at bruge omvendt psykologi, så det sunde bliver lige så sjovt…