Me, myself and PINK!

Okay. Jeg kryber til korset…. “I’ve got pink on my mind!”

Jeg er virkelig vild med lyserød, laksefarvet, fersken, koral, pudder og pink. Jeg elsker alt tøset og med et touch af glitter eller lyserøde nuancer.

Man skulle jo tro, at jeg var vokset fra det (er trods alt blevet 32 i tirsdags), men nej. Jeg er præcis ligeså glad for laksko og lyserøde tylskørter som dengang jeg var 6 år gammel. Faktisk, så var jeg SÅ glad for laksko i sin tid, at det kostede min spejder-karriere. Ja, det er rigtigt. En spejderleder sagde en gang til mig, at man altså ikke kunne have laksko på til spejder, og at jeg skulle skifte til gummistøvler. Til det svarede jeg: “så er jeg færdig med spejder!”… Og det var jeg. Det blev min sidste sæson som spejder. Tænk engang, hvis det var “min” datter, der havde sagt sådan, så havde jeg nok været lidt utilfreds med hendes tilgang til style og dresscode i spejderregi. Men faktisk så var min Mor super cool. Hun lod mig bare være mig, og det betød laksko og flæsestrømper når jeg klatrede i træer og sølvfarvede tylskørter og sløjfer i håret på en helt almindelig onsdag, hvor vi skulle have formning og lege med ler. Men sådan er jeg opdraget. Og det var faktisk meget sejt. Og befriende. Så tak for dén, Mor!

Jeg gennemgik for nylig mine fotos fra året, der gik på min instagram – og jeg kunne ikke lade være at grine af mig selv. 90% af alle mine fotos er stort set i et lyserødt tema. Lægger lige et lille udpluk ind her:)

Skærmbillede 2015-12-31 kl. 17.25.59 Skærmbillede 2015-12-31 kl. 17.13.36 Skærmbillede 2015-12-31 kl. 17.07.05 Skærmbillede 2015-12-31 kl. 16.53.49

Skærmbillede 2015-12-31 kl. 16.47.32 Skærmbillede 2015-12-31 kl. 16.42.05 IMG_0216 IMG_7436

IMG_0036 Skærmbillede 2015-10-28 kl. 19.37.04 Skærmbillede 2015-10-03 kl. 18.07.05 Skærmbillede 2015-10-03 kl. 12.22.36

Jeg kom til at grine af mig selv i sommer, da vi skulle tage foto til forsiden af Kagekarma. Min redaktør bad mig medbringe noget tøj – bare ikke lyserødt – det var vi enige om, at vi ligesom havde set mig i før… Men det virkeligt sjove var, at jeg bare sagde ja! Dén kunne jeg da nemt klare. Men da dagen for fotoshooet kom, og jeg åbnede klædeskabet for at finde et par bluser frem, så var alt (Og jeg mener ALT) mit forside-egnede tøj fandeme lyserødt – eller noget i dén retning. Så ja, det endte med en lyserød skjorte. At forsiden så alligevel endte med at blive helt anderledes, kan man jo bare sige var held i uheld. Men det oprindelige forsidefoto har jeg lagt ind her.

Det skal siges, jeg er super glad for at vi fandt på noget andet. Jeg elsker virkelig forsiden af Kagekarma. Den er meget mere sjov og nytænkende end almindelige kagebøger, synes jeg:)

Det oprindelige forsidefoto - med lyserød skjorte.
Det oprindelige forsidefoto – med lyserød skjorte.

 

Som Kagekarma endte med at se ud:)
Som Kagekarma endte med at se ud:)

4 reaktioner

 1. Jeg kender så godt det der med at have sine favoritter. 😉 Og meget apropos favoritter, så har jeg nu i et stykke tid luret på dine perleøreringe med perler på hver side af øret. Hvor har du dem fra? De er nemlig super fine – og ikke for store. Sådan et par vil jeg gerne have til mine små ører. 🙂

  1. Kære Louise, tusind tak for din kommentar. Min veninde og guldsmed Birgitte Munch bliver rigtigt glad for at høre, at du er vild med øreringene. Du kan kontakte hende på tlf: 98 43 80 66 – spørg efter Birgitte.
   Du skal bare sige, at du har set ørestikkerne på mig, så ved hun lige præcis hvilke øreringe det drejer sig om. Du kan også besøge hendes website her: http://www.birgittemunch.dk
   God weekend;)

   – og lad mig vide, om du fik fat i et par perler, ik?!

 2. Jeg elsker også lysserødt, og hvis der er et stykke pink tøj i en butik, så skal jeg tvinge mig selv til ikke at prøve det, og købe det 🙂
  Hvilke mærker køber du? Jeg kan sagtens bruge noget mere.

  1. Jeg er vild med Custommade, Edith & Ella og Designers Remix Collection. Det er mine yndlingsbrands:) Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop