Lykken er DIY – simpelthen!

Reklame.Det er sandt – overskriften rammer bare plet! Lykken er virkelig noget, der opstår, når man tager sig tid til de små hyggelige stunder, hvor man skaber minder og er kreativ sammen med dem man holder af – eller sætter sig for at nyde en lille stund alene. Overskriften er i øvrigt også titlen på en ny bog! Som du kan investere i her. 🙂

Jeg elsker når jeg finder tid til at lave sjove, finurlige projekter i hjemmet, og når drengene og jeg finder på at være kreative. Så kan jeg sidenhen bruge vores små påfund til at dekorere med i vindueskarmen eller hænge på juletræet – på den måde sætter vi vores helt eget, personlige præg på vores hjem. Det er nemlig lige præcis de ting, der gør de 110 m2 til VORES. Det handler personlighed i hjemmet.

Men sandheden er, at nok er jeg en kreativ sjæl, med en hjerne, der konstant pumper idéer rundt i kraniet på mig, – hvilket nogle gange faktisk bare gør mig stresset. Men overblik mangler jeg lidt. Derfor er jeg glad for bøger som denne. Jeg kan faktisk meget godt lide, at det bliver gjort konkret – sådan lige for øjnene af mig: her er hvad du skal gøre. Og sådan og sådan gør du så… Og så er du færdig. 

img_0212

Det er nemlig til at forholde sig til!

Jeg har taget nogle fotos af bogen, så I lige kan danne jer et indtryk af, hvad den indeholder. Men der er altså både nemme, lækre (afprøvede) opskrifter, såvel som gode ideer til anvendelse af fotos, og masser af små indretningstips mm. Derudover er bogen et galleri af smukke billeder, der leder tankerne hen på sommerdage under åben himmel og uforglemmelige øjeblikke med venner og familie. Sådan rigtig “feel good” stemning. Og, need I mention – der er naturligvis: masser af DIY!

img_0213

img_0214

Hvis du er til endnu mere DIY, og bare ikke kan få nok, selvom du køber bogen,     så følg også med ovre på Leas blog. Hun er så sej – jeg bliver hele tiden inspireret, når jeg læser med.

Jeg er selv i fuld sving med at lave et totalt make-over på mine to store drenges værelse i denne uge. Og derfor er bogens ankomst nærmest som sendt fra himlen. For nu kan jeg bare plukke ideer og skabe personlig stemning på drengenes værelse. Ih, jeg glæder mig til at vise dem, hvor fint der bliver.

img_0215

img_0216

 

Hvis du også vil gøre lidt ekstra ud af børneværelserne, men ikke er den kreative DIY-type og har få økonomiske midler til projektet, så kan et kviklån hjælpe med at sætte skub i processen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN