Link til Bagedyst ’13 virker igen!!!

Så skete det endelig!!!

Nogen (gad vide hvem…!) gjorde DRs websupport opmærksomme på, at linket til opskrifterne fra Den store bagedyst 2013 var blevet fejlagtigt fjernet og erstattet af linket til opskrifterne fra Den store bagedyst 2015. Og sådan har det faktisk været i lidt for lang tid… Og dét var da ærgerligt.

Det kan godt være, at de var dygtige i 2015 (for det var de jo) – men jeg savnede altså, at mine egne og mine medbageres opskrifter også var tilgængelige. Så nu kan I igen finde opskrifterne fra samtlige sæsoner. For hvad I nok ikke ved er, at når man deltager i Den store bagedyst, så skriver man under på, at ens opskrifter forbliver DRs eje – og derfor finder I ikke mine opskrifter fra sæsonen på min egen hjemmeside – da jeg reelt ikke ejer dem. Derfor kan DR f.eks. også udgive Den store bagedyst bagebog, som lige udkom her til efteråret i 2015 – uden at vi deltagere har nogen indflydelse på det…men det er nu en virkelig god og fin bog, som jeg er stolt over at være en del af, så alt godt! Her snakker vi naturligvis kun om de opskrifter, som blev udviklet af mig til programmet. Alle andre opskrifter, som jeg har udviklet siden er naturligvis mine egne eller købt af andre samarbejdspartnere.

Nå men, til det VIGTIGSTE af alt i dette indlæg… her er linket! Og nu virker det! (trommehvirvel…)

Link til opskrifterne fra Den store bagedyst 2013 

 

Min oprindelige karamellagkage med pistacie og hindbær - som den så ud i program 7 af Den store bagedyst 2013.
Min oprindelige karamellagkage med pistacie og hindbær – som den så ud i program 7 af Den store bagedyst 2013.

Men for nylig stod jeg faktisk selv og manglede min opskrift på en karamellagkage med hindbær, da jeg for nylig ville genfortolke samme opskrift til min hjemmeside. Det var da, at jeg opdagede at linket (stadig) linkede forkert, og jeg kunne ikke finde opskriften. Så jeg måtte freestyle udfra hvad jeg kunne huske. Det endte ud med at blive til denne eventyrlagkage – mmm, så god altså. Og bedre end den fra bagedysten – man bliver jo dygtigere (og mere øvet) med tiden…

Skærmbillede 2016-01-16 kl. 22.42.25
Min nyfortolkning af karamellagkagen med hindbær… Eventyrlagkage!

Jeg har tænkt mig at lave en lille guide til jer, som jeg deler i morgen her på bloggen med de bedste opskrifter fra Den store bagedyst 2013. Baseret på smagen! (Glem udseendet, når det kommer til dette indlæg – det skal handle om hvad der smagte godt.) Derfor må jeg naturligvis også holde mig til den sæson som jeg kender, og hvor jeg rent faktisk har smagt på kagerne:) Men jeg får tit den kommentar, at folk savner at smage på de kager, som de ser på skærmen. For ellers er det ret svært at relatere til de ord, der kommer fra dommerne. Og sådan er præmissen jo desværre. Men det skal ikke forhindre mig i, at dele de allerbedste opskrifter med jer – og her snakker vi absolut ikke kun mine egne. I kan glæde jer til min helt ærlige mening om de 10 bedste opskrifter.

God aften!

4 reaktioner

 1. Hej Annemette ?
  Er det muligt at se “din” sæson af den store bagedyst nogen steder på nettet?
  Tak for en inspirerende blog!
  Mvh Rikke

  1. Kære Rikke, det tror jeg desværre ikke… Men måske DR skulle overveje det. Prøv at kontakte deres web-support, så får du svar! Og selv tak;) Knus

   1. Hej Morten.

    Ved du om der er kommet et nyt link, synes nemlig ikke jeg kan få det til at virke ? 🙂

    Venlig hilsen Maja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN