Lav en lagkage…

Hvis du ikke altid ved, hvad du skal give i gave til én, der har fødselsdag, så lav en lagkage. Det virker hver gang. Tro mig, det vækker altid begejstring at banke på døren med favnen fuld af kagefad, cellofan og lækker lagkage med sløjfe om. – Bare en idé.

Det er i hvert fald en “gave”, som jeg jævnligt giver til mine venner og familie – og i går var det min venindes datter, lille Cornelia på 2 år, der fik overrakt denne fine eventyrlagkage i anledning af sin fødselsdag. Opskriften deler jeg naturligvis med jer på min hjemmeside, jeg lægger linket herunder:

Eventyrlagkage med hindbær og karamel

Skærmbillede 2016-01-16 kl. 22.41.48

Skærmbillede 2016-01-16 kl. 22.42.38

Lige et tip – hvis du keder dig!…
Jeg er på bryllupsmesse i denne weekend, og du kan da nå det endnu – der er åbent til kl 17 i dag, søndag. Det er i Forum i København, og jeg garanterer at der er masser af lækre smagsprøver og gode tips at hente på min stand.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN