Klar, parat, bag!

I dag skal der afholdes bagekursus for nogle heldige vindere af en konkurrence i MENY butikkerne. Jeg glæder mig. Det fede ved det hele er, at der skal holdes et kursus i brødbagning. Brød i min verden er jo en bred fortolkning – det kan vel være alt lige fra marcipanbrød til rugbrød. Men i dag står den på sådan lidt mere klassisk brød. Nemlig godt gammel dansk wienerbrød. Det kan men aldrig få for meget af – eller jo, på sidebenene kan man nok godt få formeget – men, you know what I mean.

Jeg har sagt det før – at jeg er vild med brød. Og rigtigt gerne den hvide slags. Læste du også mit opråb til danskerne omkring det hvide brød tidligere? Jeg står 100% ved det. Alt det de andre kalder usundt, det kalder jeg sundt….altså lidt i overført betydning (jeg er jo ikke helt dum, vel) – men jeg tror inderligt på, at det er sundt for mig, når jeg nyder min mad. Mental sundhed. Og jeg nyder brød i lange baner…

Jeg ikke bare nyder men eeeeelsker wienerbrød, men det SKAL være den hjemmelavede slags. Da jeg først gik i gang med at bare sprøde kanelsnegle selv, så har bagerens simpelthen ikke rigtig kunne gøre det for mig siden. Hvis du selv har lyst til at prøve kræfter med wienerbrødet, så her jeg nogle videos på min YouTube kanal, hvor jeg guider dig igennem f.eks. croissanter med mandelfyld, og der kommer også en video med snegle med hindbær-marcipan fyld… Og derudover ligger der naturligvis også en god opskrift eller to på samme på min hjemmeside…Gå ind og bliv klogere:)

Skærmbillede 2015-09-10 kl. 17.16.23

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop