KAGEMAGI – Fondantkage – saftig gulerodskage!

 

Ny video i Kagemagi på YouTube…

Jeg er generelt ikke vild med fondant! Ganske enkelt. Og jeg er ikke så meget for at bruge fondant overalt på kager. Det er på en måde lidt en religion, ik? – enten er du FOR eller IMOD Fondant. Det er i hvert fald sådan jeg oplever tendensen i kage-verdenen. Men jeg mener at der MÅ VÆRE en gråzone. Jeg er i hvert fald vild med nogle af de ting, som man kan gøre med fondant, og den måde som det modellerbare klisterværk kan formes, farves og kreativt udvikles til finurlige detaljer og smukke blomster. Jeg er vild med at man kan male på fondant og vild med alle de smukke blomster som man kan lave af fondant. Så fondant er kommet for at blive i mit kageunivers – og havde du spurgt mig for 2,5 år siden (inden program 4 i Den store bagedyst, hvor vi blev udfordret i fondant) så havde jeg forsvoret at jeg nogensind skulle blive glad for fondant. Men vi tager alle ved lære.

Så på nogle måder er jeg vild med fondant – når det kommer til leg og kreativitet – men på smagssiden så sværger jeg stadig til marcipan, chokolade etc…

Ditte er heller ikke vild med fondant – men alligevel er hun og jeg blevet enige om, at et Kage-show på YouTube uden fondant ville være mangelfuldt. Så vi har brugt én af vores 5 programmer (i denne omgang, – der skal nok komme flere) på at lave en rigtig luksuskage med fondant – en gulerodskage! Den smager fantastisk! Her er videoen. HUSK at du kan subscribe på vore YouTube kanal – så bliver vi SÅ glade, og kan derigennem producere endnu flere videos til jer…

 

IMG_0224-1

IMG_0226

 

 

2 reaktioner

  1. jeg kan kun være enig med, at fondant som udgangspunkt kun er til pynt, for det smager jo virkelig forfærdeligt, og smagen i en kage må jo være det vigtigste. Jeres kage ser dog fantastisk ud 🙂

    1. tusind tak… Men den hjemmelavede fondant er altså MEGET bedre end købe udgaven. Hvis du en dag får mod på det:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN