KAGEMAGI – Fondantkage – saftig gulerodskage!

 

Ny video i Kagemagi på YouTube…

Jeg er generelt ikke vild med fondant! Ganske enkelt. Og jeg er ikke så meget for at bruge fondant overalt på kager. Det er på en måde lidt en religion, ik? – enten er du FOR eller IMOD Fondant. Det er i hvert fald sådan jeg oplever tendensen i kage-verdenen. Men jeg mener at der MÅ VÆRE en gråzone. Jeg er i hvert fald vild med nogle af de ting, som man kan gøre med fondant, og den måde som det modellerbare klisterværk kan formes, farves og kreativt udvikles til finurlige detaljer og smukke blomster. Jeg er vild med at man kan male på fondant og vild med alle de smukke blomster som man kan lave af fondant. Så fondant er kommet for at blive i mit kageunivers – og havde du spurgt mig for 2,5 år siden (inden program 4 i Den store bagedyst, hvor vi blev udfordret i fondant) så havde jeg forsvoret at jeg nogensind skulle blive glad for fondant. Men vi tager alle ved lære.

Så på nogle måder er jeg vild med fondant – når det kommer til leg og kreativitet – men på smagssiden så sværger jeg stadig til marcipan, chokolade etc…

Ditte er heller ikke vild med fondant – men alligevel er hun og jeg blevet enige om, at et Kage-show på YouTube uden fondant ville være mangelfuldt. Så vi har brugt én af vores 5 programmer (i denne omgang, – der skal nok komme flere) på at lave en rigtig luksuskage med fondant – en gulerodskage! Den smager fantastisk! Her er videoen. HUSK at du kan subscribe på vore YouTube kanal – så bliver vi SÅ glade, og kan derigennem producere endnu flere videos til jer…

 

IMG_0224-1

IMG_0226

 

 

2 reaktioner

  1. jeg kan kun være enig med, at fondant som udgangspunkt kun er til pynt, for det smager jo virkelig forfærdeligt, og smagen i en kage må jo være det vigtigste. Jeres kage ser dog fantastisk ud 🙂

    1. tusind tak… Men den hjemmelavede fondant er altså MEGET bedre end købe udgaven. Hvis du en dag får mod på det:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop