Kagemagi: Bryllupskage

Det er utroligt, jeg ved det godt;) Men Ditte og jeg bliver bare ved og ved og ved med at bage i stride strømme…ha ha. Så meget, at man faktisk godt kunne tro, at min voksende mave skyldtes overdreven indtagelse af sukker og chokolade – dog er det jo ikke tilfældet. Næh nej, jeg skal da have endnu en baby – en dreng, for at det ikke skal være løgn. (men det er der nok nogen af jer, der allerede har fanget)

Men graviditet og besværet med at maven kommer i vejen ved køkkenbordet skal ikke stoppe mig. Eller Ditte. Vi kører på med endnu flere videos – og denne gang er det en bryllupskage, som vi har kastet os ud i. Opskriften ligger naturligvis her på min hjemmeside pr. dags dato (har lige været på juleferie, derfor lidt forsinkelse, sorry) og videon har jeg naturligvis lagt ind herunder.

HUSK NU, at hvis du vil kaste dig ud i at bage bryllupskage, så er der et par “småting” som du lige bør tænke over først.

  • Har du reelt kapacitet til at bage sådan en kage? Køleskabsplads, fryseplads, bageplader etc.
  • Har du én, der kan hjælpe dig? Det er ikke så sjovt at bage sådan en stor kreation helt alene…
  • Hvad gør du, hvis tiden løber fra dig? Har du en nødplan?
  • Den økonomiske udskrivning? Det er dyrt at handle ind til sådan en kage. Tjek lige med brudeparret at de er indforstået med opgavens omfang og pris.
  • Evner du egentlig opgaven? Vær ærlig overfor dig selv… Det er bare ikke sjovt at skuffe både dig selv og brudparret, fordi du alligevel ikke helt kunne overskue jobbet.
  • OG HUSK: Tag det roligt. Jeg tror på at langt de fleste kan bage bryllupskager, hvis de har tid og ro, samt is i maven. Det er et stort projekt, men ikke umuligt.

4 reaktioner

  1. Hej Anne Mette.
    Jeg står og skal bage en bryllupskage med den kommende brud, og vi har et spørgsmål vi håber du kan svare på.
    Er det muligt at fryse bryllupskagen et par uger inden brylluppet, selvom der er fløde i kagen?
    Mange hilsner Camilla

  2. Hej Annemette
    Jeg planlægger også at fryse vores bryllupskager ned et par uger før, men hvornår skal de tages ud af fryseren for at nå at optø? Vil helst ikke servere frossen kage 🙈 og skal de optøes i køleskab eller stuetemperatur? Håber du kan hjælpe!

    1. De skal optøes et-to døgn før i køleskab, så kan du også nå at tørre kondens væk, der evt løber fra under optøning. Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN