Jylland er hjem!

Det er skønt at være hjemme i Jylland – simpelthen. Det er faktisk bare skønt at være “hjemme”, uanset hvor man kommer fra…ikk?! Men jeg er jo jyde, oprindeligt fra Vejle, selvom accenten efterhånden er lidt rusten og klinger mere københavnsk…ha ha! Jeg tager faktisk ret ofte til Jylland, – flere gange om måneden, hvis ikke ugen – men det er ofte, at jeg har så travlt, at jeg dårligt har tid til at hygge mig med mine forældre (til min Mors store ærgerelse). Men denne gang er det lykkes mig, – eller det er måske ikke helt sandt at jeg ikke hygger mig, – for som regel så lykkes det min far at lokke mig med i køkkenet, og så bager vi et eller andet; f.eks. gåsebryst, vaniljekranse eller boller… Men min Mor bliver lidt mere forsømt, for hun gider ikke bage, nej, hun er mere til at gå ture og nyde det danske vejr, som vi jo alle kender alt for godt, ha ha! Og det finder jeg ikke altid overskud til. Gid jeg gjorde…

I går, fredag, nød jeg virkelig at sidde ved spisebordet hos mine forældre og drikke kaffe og arbejde på computeren…selvom det var arbejde, så hyggede jeg mig. Jeg synes bare at det er helt særligt, I ved, den der følelse af, at alt er godt, når man er hjemme hos Mor og Far. (Nu var dog kun min Far der var hjemme i denne omgang) Selvom jeg til tider kan skændes med min Mor som bare fanden, så er Mor noget særligt. Jeg er sikker på, at mange af jer vil kunne genkende dén følelse. Og det bliver man altså aldrig for gammel til at nyde. Jeg er så heldig stadig at have både min Mormor og Morfar, der begge er godt på vej mod 88 år, og jeg kan se på min egen Mor, at det er præcis det samme. Hun nyder også at sidde der ved spisebordet hos sine forældre. Jeg krydser bare fingre for, at mine egne børn (alle 3, – ih ja, der er jo én på vej) også vil komme hjem til mit spisebord og nyde arbejdsroen og finde hygge og tryghed dér, når de engang er blevet voksne og det er mig, der er bedste-/oldemor…

Så husk det lige, at nyde det.

Jeg skal blive bedre til at slappe af, og særligt bedre til at slappe af, når jeg er samme med andre. Denne her gang lykkedes det nu meget godt – det var en lille sejr for mig.

Nårh jo, så nåede jeg da også lige en tur forbi GO!fm (Århus) – I kan høre med i næste uge, fredag:)

FullSizeRender

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop