Jeg skal på bryllupsmesse…

I de kommende 4 weekender står den på “DEN STORE DAG” Bryllupsmesse – for mit vedkommende i hvert fald.

Skærmbillede 2016-01-13 kl. 17.01.17
NB: Du kan i denne udgave af BRUDEN finde min opskrift på en lækker og simpel bryllupskage til dit sommerbryllup…

Det er ikke fordi jeg er gået i gang med at bage bryllupskager på bestilling (i hvert fald ikke i det store), og det er desværre heller ikke fordi jeg skal giftes – gid det var 😉 …- Ja, det er så her jeg håber min kæreste læser mine blogindlæg og forstår sådan en lille én…he he! Nej, spøg til side – vi har alligevel slet ikke råd til det overdådige drømmebryllup, som jeg går og fantaserer om, så det er sikker super fint, at vi lige slår koldt vand i blodet.

Men, jeg skal på bryllupsmesser for at inspirere alle dette års kommende brudepar. Få dem til at tænke sig lidt om, når de vælger bryllupskage eller sætter tante Oda til at bage for sig. Der er så mange (både gode og unødvendige) overvejelser, som du bør gøre dig, hvis du står og skal enten bestille eller selv lave en bryllupskage, og dé spørgsmål og overvejelser vil jeg forsøge at dele med gæsterne på dette års bryllupsmesser rundt omkring i landet.

Naturligvis vil jeg lave et fantastisk kage-show i form af demo og inspiration fra jeg kommer til jeg går hjem. Derudover vil der være mulighed for at købe mine bøger til fordelagtige priser, jeg vil dele gavmildt ud af mine tips og tricks til bryllupskagevalg og -bagning og sidst men ikke mindst skal der deles masser af smukke og velsmagende smagsprøver ud til alle de skønne brudepar, der går rundt og drømmer på messerne.

Jeg glæder mig!

Jeg er at finde her:

16. januar 2016 kl. 11.00-17.00 – København

17. januar 2016 kl. 11.00-17.00 – København

24. januar 2016 kl. 11.00-16.00 – Århus

31. januar 2016 kl. 11.00-16.00 – Aalborg

7. februar 2016 kl. 11.00-16.00 – Odense

 

Jeg har jo lavet en del bryllupskager i mit liv, herunder et lille udvalg – så jeg skulle mene, at jeg alligevel har lidt at have det i 🙂

Skærmbillede 2016-01-13 kl. 16.39.23  Skærmbillede 2016-01-13 kl. 16.45.11  Skærmbillede 2016-01-13 kl. 16.33.28  Skærmbillede 2016-01-13 kl. 16.39.46

Skærmbillede 2016-01-13 kl. 16.34.58  Skærmbillede 2016-01-13 kl. 16.41.19  Skærmbillede 2016-01-13 kl. 16.33.52  Skærmbillede 2016-01-13 kl. 16.42.25

GemGem

6 reaktioner

 1. Jeg blev så glad da jeg så du kom derud! Nu har jeg været på bryllupsmesse de sidste 3 år som gæst, så dette år bliver mit 4. (men hvem tæller) og kageudvalget har mildt sagt været skuffende! Der mangler nemlig en man kan gå hen og spørge til råds i forhold til at lave den selv, og det har jeg skam også planer om. Så jeg kommer nok forbi og spørger om en ting eller to! Mangler en kageentusiast at “ping ponge” med i forhold til det store projekt det nu engang er..

  Jeg har dog lavet en del kager selv, så ved godt hvordan man sætter ovnen på 200 grader, men derfor er der stadig ting der lige skal falde på plads, og har brug for lidt mere input, uden at jeg knækker halsen på mig selv i dagene op til brylluppet! Du kan faktisk finde nogle af mine kager på min instagram ByMariaB

  Vi ses på lørdag! (og søndag! 🙂 )

 2. Hej Annemette 🙂
  Tak for idag og tak for cupcake! Jeg tog min med hjem, da jeg havde spist ALT for meget kage inden jeg nåede over til dig – da jeg smagte din kage her for lidt siden, blev jeg så nysgerrig efter om du har opskrifter på muffin og frosting??? Den smagter FANTASTISK!
  Og hvor er de fede muffinforme fra? De er da smarte 🙂

   1. Den bog må jeg eje så 🙂
    Hvad med muffinsformene?
    Jeg har kæbt mig fattig i forme fra Wilton, og andre dyrere mærker, men har stadig ikke fundet nogen der holder farven 100% uden at komme til at se fedtet ud.. De der guld metal som du have på var smarte, og super fede 🙂 hvor kan man købe dem?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop