Hjemmelavet Carbonara – børnenes favorit

Lige hjemvendt fra bryllupsrejse i Rom, ja, så er der italiensk mad på hjernen. Så da vi skulle hygge lidt ekstra om ungerne i torsdags stod den på Carbonara – min ældste søns livret. Denne version er super nem at lave. Det går hurtigt at tilberede og retten smager vidunderligt. Det er helt sikkert ikke verdens sundeste ret, men vi elsker den i vores familie – på trods af det.

Velbekomme.

Opskrift på hjemmelavet Carbonara

– den nemmeste og bedste version jeg kender!

4 personer
sværhedsgrad: let
arbejdstid: 15 min

Sauce
3 æg, str M/L
2,5 dl piskefløde
150 g friskrevet parmesanost
1/2 tsk friskkværnet peber

I øvrigt
400 g spaghetti
300 g bacontern
friskrevet parmesanost
frisk hakket persille

Rør æg, piskefløde, revet parmesanost og peber sammen i en dyb skål. Kog spaghettien til den er al dente og si vandet fra. Steg i mellemtiden bacon sprødt og lad det dryppe af så overskydende fedt fjernes. Kom spaghetteien tilbage i en stor gryden – uden vand – sæt blusset på medium varme og tilsæt sauceblandingen. Rør i gryden over middel varme til saucen begynder at tykne sog klæbe til spaghettien. Sluk for blusset. Rør bacontern i retten.

Server din carbonara med friskhakket persille og revet parmesanost.

hjemmelavet-carbonara-annemette-voss2

hjemmelavet-carbonara-annemette-voss3

0/5 (0 Reviews)

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop