Helt ud i afkrogen…

Skærmbillede 2015-10-03 kl. 12.22.36
Ja ja ja, SÅ flot ser man altså ud med kokkehue:)

Jeg har simpelthen bare Danmarks fedeste job. Forstået både bogstaveligt – Danmarks mest kalorieholdige job, – men også i den mere gængse forståelse, at jeg synes mit job er top-sejt! Jeg bliver ofte inviteret ud i alverdens afkroge af det danske land – og jeg må sige, at jeg er blevet overbevist om, at vi bor I ét af de skønneste lande på planeten. Efter at jeg igennem de sidste to år har besøgt både store og små byer, alle mulige storcentre og et hav af handelsforeninger så har jeg opdaget at vi virkelig er ét folk. Vi er helt ens! Os danskere… I hvert flad på et helt særligt punkt, som står mit hjerte nær… Hyggen! Vi allesammen er utroligt glade for at hygge os, og vi hygger os om kagerne.

Skærmbillede 2015-10-03 kl. 12.22.55
Og, så styrer jeg lige slagets gang med mikrofonen. Det er stadig en situation jeg nok aldrig vænner mig helt til.

 

Skærmbillede 2015-10-03 kl. 12.23.09
Sikke et flot bord, right?

Tak til alle I dejlige kageglade danskere, der har hilst på mig igennem de sidste to år – det har været, og er stadig, en fornøjelse. Jeg elsker simpelthen mit land – også helt ude i afkrogen. Jeg elsker at vi er så enige om, at hyggen bringer os sammen…Og tænk, det anede jeg faktisk ikke for bare to år siden, hvor min forståelse af Danmark var forsnævret til københavn og omegn, Vejle hvor jeg er vokset op og så de mest kendte større byer og seværdigheder rundt om i landet. – Jeg vil konkludere, at alle danskere burde tage på Danmarksturné, for det er så skønt at opleve vores dejlige land – helt indefra – i de lokale samfund.

Skærmbillede 2015-10-03 kl. 12.23.21
Lige præcis disse kager, som jeg skærer i her – smagte himmelsk. Masser af lakrids og bær – i en skøn harmoni.

Jeg var for nylig i Hadsten og bedømme en kagekonkurrence – og det er en af de flotteste kagekonkurrencer jeg har været en del af. SÅ mange flotte kager og mange borgere var mødt op. En stor og hjertelig tak for jeres kagebord og de mange smil som jeg fik med på vejen… Det er jo dét jeg siger, jeg har danmarks fedeste job (i følge mig selv i hvert fald).

2 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN