Et godt grill tip (et rigtigt quick fix!)

Gode grill tips, dem kan vi allesammen bruge, ik? Særligt lige nu hvor sommeren er over os.

Og i disse dage er jeg godt nok ved Balatonsøen i Ungarn, men det forhindrer mig ikke i at give jer et godt grill-fif eller to. Her i Ungarn griller vi faktisk hver dag – vi har lejet en lejlighed, hvor der til vores store glæde er en elektrisk grill på terrassen. Så det nyder hele familien godt af. Men nu skal det ikke lige handle om Ungarn og solbadning ved søen – lad mig give jer et godt tip. Fra mig til jer – helt gratis og uden bagtanke 😉

Mit bedste grill tip til din picnic

Jeg er helt vild med at tage på picnic med familien. Og gerne med en engangsgrill ved hånden. Så nogle gange, når Micky kommer hjem fra arbejde, har jeg udvist ekstremt overskud og lige gjort det hele klar, og så skal vi bare lige smide ungerne ind bag i bilen – og så er vi på vej.

Det gjorde jeg også for nylig, da solen stod allerhøjest og Danmark mærkede sommerens lune – bare for en stund. Vi smed ungerne ind og kørte til Charlottenlund Fortet. Der er så hyggeligt, til alle jer, der ikke vant til at komme der. Det er et skønt sted!

Jeg havde ladet mig inspirere af en opskrift, som jeg fandt på et postkort, – sådan en salgs reklame for Mill&Mortar – jeg er sikker på I kender dem 😉 Se bare her…

Grill tip

Billedet af de burgere, der var på postkortet, var så sindssygt indbydende, at jeg bare måtte lave de burgere asap! (Se opskriften nederst på siden.) Så det var noget med at pakke picnickurven med burgerboller, hjemmesyltede rødløg (fiksede mor her på nul-komma-dut), avocados, salat, kolde øl, hybenrosesaft til ungerne (okay – mindre kan også gøre det, men nu havde jeg altså hjemmelavet hybenrosesaft i køleskabet!), engangsgrill, oksekød, bøfpresser (sådan en smart en til at forme bøfferne) osv osv. Men det allervigtigste, som kom i kurven var Purple Haze krydderiblandingen fra Mill&Mortar. Det er mit allerbedste grill tip og et skide godt grill-quick-fix – og hermed at dét tip givet videre til jer derude.

Forme, banke, forme bøf. Drys, krydr og drys med krydderiblanding. Og vupti. På grillen med bøfferne… stege stege, vende, stege… MUMS, Haps! 😉 Det er altså bare noget der dur. Hva’ så – var det lige et godt grill tip, eller hvad?

I øvrigt, så får I her en super god opskrift på mine egne hjemmelavede burgerboller – hvis man nu har dén slags overskud 😉

Grill tip Mill Mortar

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop