Gratis julehygge! Fra mig til dig…

Så står den endnu engang på gratis chokoladesmagsprøver og julehygge i Magasin. Jeg er SÅ glad for at komme rundt i landet her i december, hvor den søde julestemning (og det sinddsyge juleræs) lægger sig over DK som en tung dyne – det er mig en fornøjelse at servere lækker chokolade til alle de købelystne og købetrætte danskere, der lige trænger til en opkvikker midt i juleindkøbene.

Kig forbi Magasin i Århus, hvor jeg serverer smagsprøver, – nogle store nogen af slagsen – mellem 13-16 i morgen lørdag d. 5. december 2015. Naturligvis signerer jeg også bøger og stiller gerne op til fotos;)

Vi ses…

IMG_6626

IMG_6628

Jeg fik hjælp af denne smuksak til at pakke mine chokolader ind, – det var sidst jeg var i Magasin i Odense. Men det er samme koncept i Århus i morgen;) Forhåbentlig kan jeg få lidt hjælp igen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN