Gratis e-bog – fra mig til dig!

Reklame for Gram

Jeg har gjort det nemt for dig.

Faktisk har jeg gjort det legende let, at få fingrene i nogle gode opskrifter, der gør det sjovere at være både sund, sød og lækkersulten 🙂 Jeg har nemlig samlet alle de gode opskrifter, som jeg udviklede for Gram i 2018 i én samlet e-bog, som du kan få ganske gratis. På den måde undgår du helt at skulle søge rundt på min blog, når bagetrangen melder sig – du kan printe din e-bog, så du har et lille hæfte til hjemmebrug, og du kan få endnu større bageglæde hjem i dit køkken. Lyder det ikke dejligt? Det er den første gratis ‘bog’ jeg nogensinde har lavet, så hey venner, det er jo nærmest blevet julemandens gavebod det her – julen varer jo også lige til påske siger de kloge, ik?

I 2018 indledte jeg et længerevarende samarbejde med Gram, som jeg har været rigtigt glad for. Jeg synes at Gram produkterne passer rigtig godt til mig, som et kvalitetsbrand, der leverer varer i en prisklasse, hvor de fleste kan være med. Det synes jeg er ret fedt, og noget jeg gerne vil stå inde for.

Jeg har udviklet i alt 10 gode, nemme og brugbare opskrifter, – flere brødopskrifter faktisk, – brødbagning er jo blevet min nye store passion. Særligt vil jeg fremhæve min Opskrift på spinatbrød, som smager fremragende og ungerne elsker det. Derudover er min Opskrift på julekringle altså lige i øjet, og den kan sagtens spises på alle andre årstider, – også i 30 graders varme – just saying! For ikke at nævne de koldhævede gulerodsboller…eller mine krydrede bagels…eller…haha. Hent den e-bog, ik!

spinatbrod-gram-annemette-vossx13

bagels-med-kanel-gram-annemette-voss-13

julekringle-med-marcipan-og-aeble-annemette-voss-gram-17

Tak for 2018, velkommen 2019

Vi har lukket kapitlet, der hed 2018, og nu ser vi fremad. Du kan roligt glæde dig. Fordi 2019 byder igen på et fantastisk samarbejde med Gram. Det føler jeg mig allerede sikker på, – altså at det bliver fantastisk og givende for alle parter. Jeg kommer til at udvikle flere opskrifter med særligt fokus på at gøre det let at få nogle lidt sundere vaner ind i hverdagen. Og hvem ved, måske også hive ugerne med hen til køkkenbordet. Sagde jeg. Med optimisme i stemmen.

Hvis I nu skulle hjælpe mig, og give et praj om, hvilken opskrift I allerhelst kunne tænke jer, at jeg udviklede i år, – hvilken skulle det så være? Brug kommentarfeltet til at komme med jeres ideer. Altså med fokus på, at det skal være noget virkelig nemt, og noget sundt – der måske kan laves med børnene.

Og i samarbejde med én af mine yndlingsbloggere, Christine Egholm, inviterer jeg jer også indenfor, når vi deler nogle af vores bedste madtips og opskrifter. Det bliver først senere på året, så der må I vente lidt i spænding.

Brød og kage GRAM annemette Voss

Her henter du din e-bog

Værs’go’, her er linket til at downloade din e-bog. Jeg håber du bliver glad for den. Fortæl mig endelig, hvad du synes om opsætningen og om idéen, at jeg samler mine opskrifter i ét.

Klik her: Annemettes e-bog for Gram, download

julekringle-med-marcipan-og-aeble-annemette-voss-gram-13

gulerodsboller-gram-annemette-voss-28

klassisk-islagkage-gram-annemette-voss-13

Jeg tænkte, at jeg lige ville slutte af med et billede, der kan få enhvers tænder til at løbe i vand… mums! Og ja, det var så lidt, da. Min vaniljeparfait islagkage på chewy nøddebund med hjemmelavet chokoladesauce.

3 reaktioner

  1. Mon dine rustikke-broedsnurrer er med? De kan helt klart anbefales 😀. Der er altid nogle klar i fryseren til ungernes madpakker 😍

  2. Det var da en supersød tanke. Tak for det. 🙂

    Jeg er helt enig med dig med hensyn til Gram. Jeg har en kammerat inde i Roskilde, som har enten komfur eller køleskab fra Gram – og det virker bare. Det kan godt betale sig at betale lidt ekstra, når man bagefter også kan se, at elmåleren løber lidt langsommere. Det er ren win-win.

    God weekend herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN