Hermed en super lækker og nem opskrift…
Glutenfri bananvafler
8 vafler
sværhedsgrad: let
arbejdstid: 15 min
Opskrift på vafler med banan
50 g mandelmel
1,5 dl kokosmel
2 æg, str M
2 mellemstore bananer
2 spsk kokosolie
1 tsk kanel
1 spsk agavesirup
korn fra 1 vaniljestang
2 dl mælk
1/2 tsk natron
Tilbehør
banan
bær
mandler
agavesirup
skovsyrer
Sådan laver du de glutenfri vafler:
Blend alle ingredienserne til vaffeldejen i en blender til en helt jævn dej. Varm vaffeljernet rigtig godt op til det er rygende varmt. Smør det evt. med en smule kokosolie. Kom en god klat dej på vaffeljernet og bag vafler i et par minutter til de er gyldne.
Server med friske bær, banan, hakkede mandler og lidt agavesirup.
Så’ der luksusmorgenmad til dig selv om ungerne. Velbekomme!
2 reaktioner
Super god opskrift. Jeg er rigtig glad for, at jeg har fundet din blog. Desværre har jeg fået noget glutenallergi, men jeg kan se, der er håb forude!