FRIDAG – endelig!

IMG_6226Så fik jeg ENDELIG en fridag klemt ind i kalenderen. Den er planlagt i god tid, og det har været nærmest umuligt at holde den fri fra aftaler, møder osv. Og nu hvor jeg jo render rundt med min telefon i lommen heletiden (don’t we all), så er det svært at sige sig helt fri for at tjekke mails, besvare opkald og liiiiiiige klare et par små-ting, som er work-related. Men jeg prøver. Virkelig! Altså at holde fri.

Kender I det? Jeg er ikke god til at finde tid til mig selv. Og når jeg så endelig finder tid, så aner jeg ikke hvad jeg skal gøre med den, – tiden…. Jeg forsøgte at være ekstra god ved mig selv i morges og købe æggekage med rugbrød og en stor super sund juice på en lokal café. Og det var godt! Really. Jeg bør gøre det oftere. Bare sidde dér på min flade i en times tid og stirre ud af vinduet, helt alene – mens tjeneren kommer og serverer for mig. Er det mærkeligt at gå på café alene?

Og, så fik jeg faktisk også tid til endelig at se alt det fine tøj igennem som jeg købte på Custommade Lagersalg i sidste uge. Der er gået en hel uge, hvor jeg egentlig ikke rigtig har nået at nyde synet af nye klæder i skabet. Men idag fandt jeg tid. IMG_6225

Og, så har jeg simpelthen også været så heldig at finde tid til en god veninde – (én af dem, som jeg gerne vil se oftere, men hvor det bare aldrig rigtig lykkes) – så nu skal vi hygge. Og hun har tilmed bedt mig om at medbringe æg, for så vil hun lave vafler til os. YUM! Jeg ELSKER vafler, og mest når andre har lavet dem til mig. Det er bare noget særligt, når nogen gider at stå og bage til én – og jeg tænker, at I nok kan forstå mig, når jeg siger, at det ikke sker så ofte i min verden. Nej nej, jeg møder oftest den dér: “Jeg tør altså ikke bage til dig, AM…så synes du sikkert bare at det er dårligt” – Og de kunne ikke tage mere fejl!!!! Jeg kan sagtens nyde et stykke hjemmebagt kage, som er både sjusket, klattet, snasket, og ikke særlig elegant. Jeg synes faktisk også ok-godt om de dér shake ‘n bake blandinger med vafler eller pandekager, hvis nogen skulle have bagt det til mig. Nu skal vi jo heller ikke gøre det mere besværligt, vel?!

IMG_6261IMG_6262

IMG_6263

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN