Fortæl mig hvad I vil se?!

Jeg har brug for DIN hjælp. Ja, DIG, der sidder og læser med. Please tag dig tid til at fortælle mig herunder i kommentarfeltet hvad DU gerne vil lære om bagning af mig. Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med min YouTube kanal “Annemette Voss”, så klik dig ind via linket og se med. Det giver dig også mulighed for lige at “stille skarpt”, når du nu skal hjælpe mig. – Med det mener jeg, at jeg har f.eks. allerede lavet en tebolle-video, så dén skal du ikke bede mig om at lave…get it?!

Jeg skal i gang med at producere mange flere YouTube videos, og har så sent som idag skrevet en liste over potentielle emner til videos – men dén holder jeg lige hemmelig lidt endnu. Jeg vil meget hellere høre, hvad mine læsere/seere drømmer om at se fra min hånd. Jeg søger generelt efterspørgsel på sådan rimeligt simple ting og sager. Så altså ikke lige bryllupskager i denne omgang. Der skal produceres en række videos med lidt lettere indhold – ala kanelsnegle og banankage – men I ved, nogle virkeligt flotte af slagsen med alle de bedste tips og tricks inkluderet i videoerne, of course.

Jeg vil både høre ønsker der går på deciderede teknikker og på opskrifter. Bare “bring it on”.

Jeg glæder mig til at læse, hvad I ønsker?!

Skærmbillede 2016-03-02 kl. 21.21.02

 

25 reaktioner

 1. Gåsebryst, hvordan de bliver bygget op. Her i huset bøvler vi lidt med faconen!
  Gerne med sprød bund og tynd macipan.!!!

 2. Gerne noget mere med dekoration, eksempelvis hvordan man laver flotte dekorationer af fondant, smørcreme, marcipan og hvad der ellers er 🙂

 3. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at se en fortolkning, at den gamle klassiker citronmånen. Den kage fortjener at komme frem i lyset igen og ikke mindst at blive kræset for.

  Jeg kunne også rigtig godt tænke mig, at få fif til hvordan man kan lav flot pynt, med de redskaber man har i et ganske almindeligt køkken, og hvis man ikke har den store tekniske snilde.

  Tak for en god blog og nogle skønne videoer 🙂

 4. Lidt om brug af kageplast. Jeg bøvler nogle gange med det. Jeg har nogle justerbare bageringe, som har sådan en dum samlefidus, som kageplasten hænger fast i, så det nærmest er umuligt at trække formen af uden at plasten følger med. Jeg har to – den ene med dummere design end den anden. Har dog fundet en, som må på ønskesedlen for at komme uden om problemet. Nå men ud over problemer med bageringen synes jeg tit jeg bøvler lidt med kageplast – og synes det ser så nemt ud når det bliver brugt i bagedysten. Jeg synes tit jeg har brug for at holde sammen med tape. Og jeg har nogle gange problemer med at enden ligesom krøller ind i kagen – giver det mening?

  Så lidt guldkorn omkring brug af kageplast – både til store og små kager.

  Kh Karina

 5. En anden ting jeg ofte har tænkt på, men aldrig er nået til at teste….. Sådan nogle firkantede kager i lag, som ikke er støbt i små forme, men lavet som EN stor kage og skåret ud i mindre firkanter. Hvordan sikrer man et smukt lige snit og hvordan sikrer man at snittet bliver rent forstået på den måde at bunde/mousser/geleer og hvad man ellers kan finde på ikke smitter af på hindanden. Giver det mening?

  Kh Karina (igen)

 6. Jeg vil meget gerne se hvordan du vil lave en kage i flere lag, som ligger direkte ovenpå hinanden. Hvilken kage er lige meget.

 7. Jeg ville gerne se noget med Choux Pastry. Éclairs, profiterolls etc.
  Synes det kan være er en svær metode at mestre og det har længe været på min to-do list. (:

 8. “Standard” kager, som man kan tage i en masse forskellige retninger – f.eks. bruge en dej til chokoladekage og tærte, mazarinbund i forskellige afskygninger .. Osv 🙂

 9. Det kunne være fedt hvis du ville lave en video om hvordan man laver en wienerbrøds grunddej 🙂

 10. Karamel i enhver afskygning, Dvs både blød saltkaramel (mit vil gerne krystalisere) og Kondenseret mælk gælder ikke 🙂
  Pynt af karamel, både almindelige sukker og isomalt.
  Og macarons… nogle lykkes, andre bliver skæve eller uden fødder.
  Sara Bernard kager og selvfølge påskeæg med lækker fyld.
  Glæder mig til de nye videoer 😉

 11. Hvordan man laver Macarons for jeg har prøvet mange gange – de smager fantastisk men ligner…… helt flade

 12. Hvordan Du laver den perfekte Vandbakkels…
  I mit hjem er det vandbakkels Kagemand/kone
  Vi får…. Og elsker det. Men den kan jo godt drille ?

 13. Jeg ville gerne kunne lave merengs, sprøde udenpå og seje indvendig. Det er aldrig lykkedes.
  Creme brulee kan jeg heller ikke

 14. Flødeboller med kokos med lækkert skum (gerne twist af vanillesmag) og den klassiske vaffelbund.

 15. Hej Annemette.
  Jeg kunne godt tænke med at se/lære hvordan man laver fx påskekager, eller kager til forskellige traditioner og højtider. Det må gerne være nogle lidt nemme opskrifter, eller bare nogle man let kan overskue, og hvor selve kagen/kagerne stadig ser ud af meget. Altså at kagerne er ud som om man har brugt flere dage på dem, men i virkeligheden har man bare brugt et par timer.

 16. Hej super konditor. Så din you tube kanal. Lakrids kage, så virkelig lækker ud. Men hvad med opskriften?, den skal jeg hente i din bog? Eller??

 17. Hej
  Jeg synes alt nu om dage er fondant og pynt med pynt.
  Jeg ville elske at se en flødeskumslagkage, hvor fløden er pynten i sig selv, sprøjtet flot med tyller. Det ser jeg aldrig på alverdens kagebloggs. Eller måske har jeg ikke evnen til at finde dem….
  Tak

 18. Jeg kunne godt tænke mig en video hvor du viser de mest basale ting man har brug for i et køkken til bagning, samt giver dine anbefalinger til produkterne.

 19. Kager som er lidt mere enkle end “bagedyst kager”, men som alligevel er flotte! Måske noget der passer til årstiderne:)

  1. Tusind tak for din tilbagemelding. Det lyder som noget, der er lige i min smag. Jeg bager sjældent de der meget svære Bagedyst-kager, som du refererer til, når jeg selv skal bage. Det vil jeg skrive mig bag øret… Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN