I kan bare glæde jer, kan I. Dejlige Ditte og jeg har været i køkkenet de sidste par dage og udviklet opskrifter til et tillæg for Familie Journal, som I kan få fingrene i når vi kommer til Februar.
- Tillægget kommer til at rumme følgende:
- Cheesecake med æble og karamel
- Chokoladetærte med blommer
- Fyldte teboller
- Marengslagkage “a la rouge”
- Nougatlagkage med pære
- Småkager med 2 slags fyld
- Vandbakkelser med portvinskirsebær
Løber jeres tænder også i vand?
Vi har tygget os igennem kage hele formiddagen, og nu føler jeg mig ikke “kun” 21 uger gravid – nej, jeg føler det som om at jeg kunne føde i morgen. Er ved at sprænges… Men det er nu en gang et fedt job, jeg har!
2 reaktioner
Kære Annemette
Jeg har et problem med blød nougat, som du måske har en forklaring på?
Jeg ville rigtig gerne kunne tilsætte lidt rom til blød nougat – som fyld i nogle hjemmelavede chokolader. Men uagtet at jeg smelter nougaten ved meget lav temperatur, sker der en eller anden fødevarekemisk proces, så nougaten begynder at blive grynet og klumpe sammen, når der kommer ganske lidt rom/alkohol i.
Kh
Mikael
Kære Mikael, prøv evt at varme rommen op sammen med lidt piskefløde inden du rører det i den smeltede nougat. Jeg har dog aldrig prøvet det, så jeg ved ikke om det virker – men sådan ville jeg gøre 😉
Kh