Er I klar over, hvor sejt det er?

Okay – det her minder ikke om noget jeg plejer at skrive om – men hvad fa’en.

Ja, det ser måske ikke ud af meget. Men det dér – (på billedet) – det er autografer til mine to store drenge fra en verdensmester. Og ikke bare hvilken som helst verdensmester – næh, en verdensmester i Counter Strike.

Er I klar over, hvor sejt det er? (hvis ikke, så skal du læse med) Jeg synes det er sejt. Meget! Mine drenge – de kommer til næsten ikke at kunne være i deres små kroppe af begejstring.

Jeg har fulgt opmærksomt med i dokumentaren om Astralis, som er verdens bedste counter strike-hold.

Det er signaturen fra Peter “Dupreeh” Rothmann, som er en skide inspirerende ung knægt – for dét ved jeg, for jeg så hele udsendelsen om Astralis fra ende til anden. Jeg åd det råt.

Så selvom man er sådan en glimmerindpakket kagekone som jeg, ja så kan man nu godt være ret interesseret i hvad der rør sig i gamer-verdenen. Og dét er vist en ny interesse, som jeg skylder min kæreste Micky en særlig tak for 😉

Prøv selv at google “Team Astralis” – så skal du bare se!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN