Er Ditte virkelig 4 gange lækrere end mig…?

Arhhjjj… altså! Ditte er kåret til årets bage-babe. Ja altså, min Ditte. Og selvfølgelig er hun det – for hun emmer bare BAGEBABE. Med de der store blå øjne og æblekinder – og jordens sødeste smil – så er den god nok! Så tillykke med det min egen 🙂

MEN, i betragtning af billedet herover – JEG KAN ALTSÅ IKKE FORSTÅ DET!!!! Hvad er der galt med mit look?! Jeg er da en mega babe! Eller noget…

Altså okay, hun har vundet… men er hun alligevel 4 gange lækrere end mig? Øv altså. (ej, det er sagt med glimt i øjet, ik!) Men måske jeg er lidt for “klassisk” i mit look til rigtigt at være en BABE. Måske er jeg bare ikke lækker nok…haha…

I kan se afstemningen her. Hun fik 243 stemmer – jeg fik åbenbart kun 61 stemmer. Nå, men tak til jer 61, ser synes, at der er lidt babe-factor i mig trods alt.

Og @Ditte, din foxy-lady – jeg glæder mig til at se dig igen i morgen hvor den står på flere optagelser til “Kagemagi Jul”.

 

 

2 reaktioner

 1. Hej Annemette.
  Jeg ved ikke hvem der har lavet denne undersøgelse, men nogen af dem må helt sikkert have mistet deres førehund,!
  Annemette, du er klart den lækreste af jer to.
  Men sådan er der jo så meget, nogle kan lide en smuk slank krop, bla. mig. og så er der nogen der bedre kan lade “andre former” 😉
  Jeg har været vild mig dig, og dit arbejde fra første gang jeg så dig.
  Men inden jeg smutter ud af din “lille hule her” så er jeg lige nød til at fortælle dig.. DU ER SMÆKKER LÆKKER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop