Den sjoveste og mest personlige gimmick til påskebordet

Reklame for CRAFTED BY

YAAAAAAS! Jeg har optur… hvor fedt er det lige?

Jamen, jeg kan næsten ikke få armene ned, fordi jeg synes simpelthen, at det her er det sjoveste produkt, som man kan pryde påskebordet med. Ja, eller et hvert andet bord, når vi nu er ved det.

Påske er sådan lidt en overset højtid, ik? Eller er et bare mig, der har det sådan? Jeg synes i hvert fald ofte, at jeg glemmer at gøre noget særligt ud af påsken, selvom jeg egentlig er typen, der nyder enhver chance for at samle venner og familie omkring et lækkert frokostbord.

Men i år husker jeg at gøre noget ud af det. Og det startede allerede i weekenden, da vi havde besøg. Jeg  diskede op med et lækkert frokostbord med smørrebrød og kolde øl. Det tager jo ikke så lang tid, egentlig, at smøre sådan nogle gode madder – det er alt for sjældent jeg gør det!

Der var både kartoffel-, ægge-, tomat- og avocadomadder – og min yndlings – rugbrød med smørstegt fiskefilet. Mums!

Dertil serverede jeg påskeøl fra CRAFTED BY med mine hjemmedesignede mærkater. Det er naturligvis internt, hvorfor der er en øl på bordet med teksten “heltekæbens påskeøl” og “bff’ens pils”… men det centrale er, at vi snakker om mærkater, som jeg selv har designet og formuleret teksten til. Så der er tale om en virkelig personlig ‘gimmick’, som man kan lave til dem man holder af.

Man kan jo skrive alt muligt til alle mulige sjove anledninger.

Forstil jer til jul, – eller til et bryllup f.eks. Jeg ser allerede sådan en julebryg for mig med teksten “Red Nose Beer / Crafted by Rudolf”…(ja, det var bare en idé, men jeg kan slet ikke lade være).

Specialdesign din egen øl og sammensæt smagen

Man kan faktisk sammensætte smagen i øllen selv. Så det er ikke ‘kun’ mærkaterne, der er unikke. Inde på hjemmesiden for CRAFTED BY kan man simpelthen vælge om øllen skal være lys, mørk, sød, bitter etc. Så du får en øl, der præcist matcher den mad du serverer og dine egne smagsløg. Det er vildt smart.

Og derefter kan man så vælge hvordan de skal se ud.

Det er en rigtig nem løsning. Det ser sjovt ud og det er fyldt med humor og personlighed. Jeg er vild med konceptet.

Prikken over i’et

Når jeg er vært ved en middag eller lignende selskab, så leder jeg altid efter det dér, der sætter prikken over i’et. Den der lille ting, der gør hele forskellen, som virkelig får mine gæster til at føle sig unikke.

Det er præcist hvad de her øl fra CRAFTED BY er. De er super fine, de er æstetisk elegante med flotte designs, de smager godt, og så har de den der lille detalje, der gør hele oplevelsen så meget bedre, – den detalje, der vil få dine gæster til at føle sig særlige.

Prøv selv at designe CRAFTED BY øl.

Se hvor nemt, step-by-step

crafted-by-annemette-voss-1Først går du ind på hjemmesiden

crafted-by-annemette-voss-2Så hopper du ind via ‘design og bestil’

crafted-by-annemette-voss-3Navngiv øllen og skriv hvem, der ‘Crafter’ den

crafted-by-annemette-voss-4Vælg grafisk design

crafted-by-annemette-voss-5Vælg antal øl og læg bestilling

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN