Den eneste lyd, der vækker trangen…

Bloggerevent for HjemIS – dingdingdingding…..

Kan du huske den? Den der lyd. Den eneste lyd, der øjeblikketligt vækker trangen til is? Jeg kan sagtens huske den. Noget ala dingdingdingdingding…. Og så igen…. og igen… og stop. Så véd man bare, at man skal skynde sig at finde pungen frem, løbe ud på gaden og nå at finde HjemIs bilen, der holder parkeret et sted i nærheden inden den igen kører videre… Det er som et kapløb mod tiden, som man altid liiiige når.

Jeg ELSKER HjemIS og det har altid været en tradition i min familie, at vi købte HjemIS fra bilen, når den kom forbi. en tradition, jeg nu fører videre til mine egen børn. De skal også kende den dér lyd. Den lyd der øjeblikket vækker trangen…

Defor sagde jeg også øjeblikket JA, da jeg blev bedt om at være vært ved at blogger event for HjemIs, der gerne vil sætte fokus på deres islagkager – og vise at islagkager er IN. At de kan gøres personlige og anrettes smukt – og ikke kun på den der mormor-måde med en is-aciet og lidt chokoladesovs. Nej nej, Islagkagen kan (og bør) gøres mindste ligeså flot som en hvilken som helst anden dessert serveret for det fineste selskab:)

Arrangøren havde dækket super flot op, med både pynt, chokolade, frugt, bær, glimmer og guld samt nogle virkeligt flotte arbejdsstationer til alle deltagerne. Det gjorde naturligvis oplevelsen endnu bedre.

IMG_6308

IMG_6314

Vi havde et fantastisk event, og pigerne, der deltog, fik tips og undervisning i, hvordan man laver isomalt-diamanter, karamelspiraler, chokoladebrud og fondantblomster. Det var rigtig sjovt og tøserne var super duper engagerede. Meget mere, end jeg havde turdet håbe på. Jeg fik virkelig selv vækket mig glæde ved formidlingen igen, da jeg faktisk elsker at dele min viden og passion med andre. Men nogen gange, så går tiden stærkt, og man får sjældent mulighed for på dén måde at fordybe sig i undervisningen og samtidig hygge sig så godt. Det var en virkelig dejlig oplevelse for mig. Og må jeg så lige slutte af med at sige: MUMS de islagkager smagte godt!

Se med herunder… (og del din egen HjemIs-isdessert med #minhjemisdessert)

IMG_6338

Kan du gætte hvilken dessert, der er anrettet af mig?

AnneMette_1 Camilla_1 Alberte_1 Caoline_1 Christina_1 Christina_2 Christine Frederikke_1 FrederikkeEGL_1 Kristina_1 Line_1 Louise_1 Maria_1 Signe_1

Skærmbillede 2016-01-27 kl. 18.11.41

En reaktion

  1. Hej Annemette,
    Hjem-is, Hjem-is – du har ret, det er en dejlig lyd.
    Ved du at politiet flere gange har brugt hjem-is biler i forbindelse med eftersøgning af bortkomne børn, idet erfaring fra svensk politi viser, at den karakteristiske lyd, kan få børn til at søge hen imod is-bilen !!!!!
    Jeg har en kollega, som på et tidspunkt synes, at det var lige vel rigeligt med alle de is, og derfor fortalte han sine børn, at når hjem-is bilen “bimlede” så var det fordi der var udsolgt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN