Perfekt, fløjsblød og ikke mindst sprøjtefast cream cheese frosting – med ægte chokolade. Var det ikke lige dét, du gik rundt og ledte efter opskriften på?
Her er den i hvert fald. Og jeg har selv udviklet og testet den – den virker. Trust me!
God fornøjelse.
Sprøjtefast cream cheese frosting med chokolade (ikke kakao)
Der er nok creme til én kage på ca 20 cm i diameter eller ca 12 cupcakes.
Mild cream cheese frosting med chokolade
100 g lys chokolade (køb her: Callebaut 823 – 33,6%)
200 g flormelis
125 g blødt smør
200 g philedelphia flødeost
Mild cream cheese frosting med chokolade: Start med at tage flødeosten og smørret ud af køleskabet og lad det stå ved stuetemperatur i en lille times tid, så det ikke er helt køleskabskoldt, når du skal bruge det.
Smelt chokoladen i vandbad ved lav varme. Lad den smeltede chokolade køle af til den har stuetemperatur. Det tager en halv times tid. Pisk flormelis og blødt smør til en luftig og meget lys smørcreme. Tilsæt dem smeltede chokolade og pisk det godt sammen. Tilsæt flødeosten og pisk det ganske kortvarigt sammen til det er ensartet. Hvis du pisker for længe bliver cremen for blød.
Kom frostingen i en sprøjtepose med en stjernetylle og dekorer kagens top.
5 reaktioner
Hej. Jeg skal smøre en lagkage op og vil gene bruge en hvid chokolade creme cheese frosting. Kan jeg lave den i aften og først smøre kagen op i morgen eftermiddag? Hilsen Pia
kan den laves dagen for,når man ikke har tid at lave den på dagen ? .:)) ..
Nej, den er altså bedst frisk, synes jeg 😉
Hej. Kan jeg skifte den lyse chokolade ud med en mørk?
ja, men anvend lidt mindre. Knus