Chokolade-banankage

Chokolade-banankage

10 pers.
sværhedsgrad: let
Arbejdstid: 20 min
Bagetid: 50-60 min
Temperatur: 175 grader, varmluft

Kagedej
1 god polynesisk vaniljestang
2 dl lyst rørsukker
3 æg
200 g smør
1 dl sødmælk
2 dl hvedemel
1 dl god kakao, f.eks. Valhrona
2 tsk bagepulver
100 g god mørk chokolade
2 modne bananer

Flæk vaniljestangen på den lange led og skrab nænsomt kornene ud med en lille kniv. Mas kornene sammen med en smule af sukkeret. Pisk Vaniljesukker, sukker og æg længe til det er en helt tyk og hvid æggesnaps. Smelt smør sammen med mælk og lad det svale lidt. Bland hvedemel, kakao og bagepulver og sigt det ned i dejen skiftevis med mælkesmørret. Riv chokoladen på den grove side af et rivejern og mos bananerne groft. Kom det i dejen og vend forsigtigt dejen sammen.

Fyld dejen i en rugbrødsform beklædt med bagepapir og bag kagen ved 175 grader varmluft i 50-55 min. Køl kagen af og drys evt. med lidt flormelis inden servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN