Bloggerparlør // Hvad siger vi egentlig, når vi…?

Ja, det altså ikke kun Anders Hemmingsen, der kan gøre grin med bloggere…

Men for guds skyld, så lad mig på forhånd sige undskyld, hvis jeg på nogen måde skulle fornærme nogen med dette blogpost. Det kræver jo nok lidt selvironi – særligt hvis man er blogger… men nu er det jo mig, en blogger, der selv skriver det, og ved I hvad – jeg kan altså sagtens grine af mig selv og alt det mere eller mindre velovervejede sniksnak, der kommer ud af munden på mig ind i mellem.

Så hvis ikke for alle bloggeres regning, så står dette i hvert fald for min egen.

Hermed får I: Bloggerparlør
– hvad mener de der bloggere egentlig, når de siger…

“Der er så mange, der spørger…”

Dansk: Der er ikke særligt mange, der har spurgt… men jeg vil så gerne fortælle det.

*

“Ej altså. Det er bare såååå spændende det her. Jeg ville ønske, jeg kunne sige det nu, men det må jeg altså ikke… så jeg må lige lade jer vente lidt endnu. Fordi jeg kan altså ikke afsløre noget. Men det er så vildt. Ej altså.”

Dansk: Jeg er en meget vigtig person – bare at I ved det!

*

“Såååøh, ja, bare Swipe up og så kan du læse det hele lige der”

Dansk: Jeg vil gerne øge mine læsertal. Så hvis du lige gider bidrage, tak!

*

“Ej ej ej…. det er for vildt det her…”

Dansk: Det næste jeg skal sige, er nok ikke særlig spændende, i virkeligheden, men jeg forsøger lige at holde dig fast, for jeg vil så nødig miste din opmærksomhed.

*

“#bloggerlife”

Dansk: #jeghardetfornemt

*

“Hvor er min mand henne?”

Dansk: Hvor er min fotograf?

*

“Jeg har lige smidt et link ind til den her sweater – lige her…”

Dansk: Money in the bank

*

“Jeg har fået den her i gave…”

Dansk: Du véd godt, at det her er en reklame… ik?

*

“Jeg har haft en virkelig travl dag. Omg, jeg er helt udmattet!”

Dansk: Fuck et bloggerliv er hårdt. Jeg har drukket gratis kaffe – tre gange i dag – og jeg har stormet rundt fra modeshow, til styleevent, til caketasting, til… og mine arme er SÅ trætte af alle de goodiebags jeg har slæbt hjem. Puha…det er hårdt.

*

“Jeg er ambassadør for det her produkt, I skal høre om…”

Dansk: Det er en reklame. Bare sagt på pænest tænkelige måde… ik!

*

“Altså jeg ved ikke, om jeg skal skrive reklame her…men nu gør jeg det bare alligevel”

Dansk: Jeg er så pisse træt af forbrugerombudsmandens regler…

*

“Ej, jeg ved godt, hvad I tænker…”

Dansk: Jeg har lige brug for at sige det her, selvom ingen tænkte det…

*

“Jeg overvejer lidt, at vi måske skal have en ny sofa… eller måske male i stuen… eller måske rejse til Vietnam… eller…”

Dansk: Samarbejde, anyone?!

*

“Århhh, I er bare verdens bedste følgere”

Dansk: Jeg elsker, at I elsker mig!

 

Har I andre sjove sætninger, og bud på, hvad det egentlig betyder… så smid dem i kommentarfeltet 😉

35 reaktioner

 1. Ikke noget bloggere siger, men noget de gør hele tiden, mens de benytter sig af ovenstående fraser.

  Man skal gestikulere eller pege på en bestemt måde med sine altid smukt lakerede negle. Hvorfor? 🤨😂

  1. Ej hvor er det sjovt du skriver det. Jeg kendte engang én, der kontant gjorde det der og jeg var ved at blive vanvittig… så opdagede at jeg også selv gjorde det ind i mellem. Nu tænker jeg virkelig meget over ikke at pege med de negle dér (hahahahaha)

   1. 😂
    Fra nu af får du en 💅🏻, hvis du laver den manøvre. 😘
    Ej, pjat!
    Men shit jeg ville elske, hvis den slags stoppede. Det ser frygtelig påtaget ud.

  2. Jaaaa bloggerfingeren. Den skal også li op foran munden engang, og lige pege lidt rundt og forklare et eller andet. Og til sidst li vise hvordan man sviper op, men de taler med irriterende fistelstemme og trutmund. 😂

   1. Ja!!!!!! Det er til at blive skør af. Jeg kan fx godt lide mange af Cana Buttenschøns indlæg, men jeg har simpelthen lige holdt et par mdr pause netop pga den swipe finger der 😬

 2. “Jeg har fået rigtig meget positiv feedback på det her indlæg! Hvis du ikke har læst det – kan du bare swipe up”
  Dansk: Halloooooo!! Jeg bad om øget læsertal, så tryk nu på det link!!
  (De helt desperate, siger endda, at man ikke behøves læse indlægget, men at det vil være en hjælp, hvis man lige gider trykke på linket)
  😅

 3. Haha… 😆 Ikke en sætning. Men hvorfor skal vi alle se når andre har linket til en blogger? Syntes nogle gange at en story udelukkende omhandler hvor mange der har linket til den specifikke blogger via stories… Ja så har jeg fattet at du er med i en reklame eller andet OG at der er andre der har set den. Det var vel meningen med reklamen til at starte med…men stories af stories er sgu ikke super inspirerende stories 🙈🤣😂

 4. Det der med at dele en andens “shout out/anbefaling” af éns egen profil. Stooop det. “Tak og i lige måde” hen over et screenshot af et screenshot af ens EGET feed. Lad nu væææær….

 5. åh der er SJOVT 😂😂
  Hvad med:
  “Jeg kan ikke svare jer alle sammen, I er simpelhen så mange der skriver, så her kommer et fælles svar”
  = ingen har spurgt. Men jeg vil gerne svare
  Eller
  = tonsvis har skrevet og jeg orker ik kommunikation med dem, jeg laver lige et fælles svar 😎

 6. *Ikke en sætning. Men damm mange sidder og rode i deres hår – også lave mad/ bager videre i samme video 🤔

 7. Spot on allesammen!! Er der noget, jeg ikke kan snuppe – er det når folk filmer intetsigende stories med mad i munden, mens de gaber og siger ingenting eller fx starter en story med at proppe noget i munden. Måske bare mig, men ser det så ofte 😜😜

 8. Den der åndssvage mundbevægelse, som nogle bloggere slutter af med i en story og så lige hovedet på skrå. Sådan lige for at sætte en form for punktum. Svært at beskrive, men det er mega irriterende. Mette Marie Lange gør det altid.

 9. At alt skal siges på engelsk 🤦🏼‍♀️ Så har jeg fået det her meeega Nice skiiiiirt!… det hedder en NEDERDEL!!!

 10. Fårk hvor griner!!!!

  Hvis ikke det der er til en plakat fra dialekt, så ved jeg fandeme ikke hvad er!!!

  #selvironinårdeterallerbedst 🤩

 11. Kære Annemette – Er det nødvendigt med et indlæg som dette? Jeg synes at selvironi er sjovt, men det her bliver bare lidt unødvendigt og tomt i min optik. Jeg ved godt at de fleste af dine læsere sidder på den anden side af “bloggerskærmen” og er modtagere og ikke selv er dem der bruger en masse tid på at styre indtagram, skrive indlæg og gøre “bloggerens” arbejde. Og derfor kan det være sjovt at lave en blogger-ordbog til dem. Men hvad med dine blogger-kollegaer? Behøver du at hænge dem ud? For det er vel lidt det du gør? Jeg kan ikke mærke selvironien på den fede måde… Jeg tror der er en masse af dem der bruger en masse tid på at gøre et stykke arbejde for deres følgere og læsere (fordi det rent faktisk er deres “arbejde”) godt kunne blive lidt stødt over dette indlæg, fordi du egentlig ikke vender det så meget mod dig selv, som din “selvironiske” humor ellers burde – for så kunne det ha været sjovt. Men du peger mere fingre end du peger mod dig selv.

  1. Det var dette jeg skrev: “Så hvis ikke for alle bloggeres regning, så står dette i hvert fald for min egen.” Og det var det jeg mente 😉 Så ja, jeg synes der var brug for det. Jeg er sikker på, at jeg ikke har krænket nogen.

 12. Jeg kan slet ikke klare formuleringerne:

  “I skrivende stund…” og “ingenlunde”. Det bliver skrevet i hveeeert indlæg af nogle bloggere.

 13. Dejligt indlæg, og den første kommentar er da virkelig til at brække sig over. Jeg forstår godt vedkommende ikke linker til sin blog, for det ville da med sikkerhed ende i stakken med dem, man ikke skulle læse.

  Ja, sorry. Truth hurts! Lisbeth, du trænger virkelig til en krammer, når ikke du kan se det sjove i dette indlæg. For det er jo lige præcis meget af den lingo man findes hos en del bloggere.

  For min egen del har min blog altid forsøgt at være mere ‘seriøs’ – nogle vil sige kedelig :-). Jeg er ikke nogen modeguru. Jeg er til gengæld blandt dem, som elsker at motivere mine medmennesker, og derfor er 7 ud af 10 indlæg små positive indspark – og resten fordeler sig på aktualitet og tanker, der bare opstår.

  Vi er alle forskellige, og Annemette er sgu da en sød blogger. Hvordan kan nogen mistænke hende for det mindste negative? Jeg kan i hvert fald ikke finde det…

  God weekend til alle – også dem jeg er vildt uenig med. <3 for forskelligheden. Det giver variation og inspiration.

 14. Og så skal man da konsekvent kalde alle makeup-pensler for børster, ellers er man ikke rigtig influencer

 15. Haha…! Det bedste indlæg længe læst, smukke. Fedt skrevet og jeg kan så meget relatere til DET HELE 😂😂

 16. Ha ha ha ha ha …. Det er sjaaaawt. 😂

  Jeg undre mig altid voldsomt meget over alle de der Events mange bloggerne går til. (Ikke alle blogger 😝)
  Har aldrig helt forstået hvad de skal til for, altså foruden at den der deltager får gaver (Reklame) Men reklamen firmaet får ud af det er da SÅ ringe, at det umuligt kan være det værd for dem – for det som der bliver vist på stories fra deres events er nogle “vi” griner og smiler over vildt fake selfies/videoer af den evige samme “blogger klike” – Der skulle jo nødig ske at en anden blogger filmer/fotografere en anden uopmærksom blogger der ligner døden fra Lübeck, eller ser kedelig ud. 😂🤣 Forstår ikke hvad den slags stories skal til for? 🤷‍♀️🤪.
  Og 7 ud af 10 gange aner modtageren af stories ikke hvilket event det var? 😂.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN