Her er hvad du skal lave i weekenden…

Jeg kan ligeså godt løfte sløret for, hvad du skal lave her i weekenden… Æble Crumble! Simple as that. En god gammel amerikansk klassiker – på den bedste måde jeg ved. Og så tager den kun ganske kort tid…

Jeg er helt vild med æbler. Både friske, i bagværk eller ovenpå en sildemad. Æbler er bare “the Shit” i min verden, og derfor kan I nok forstå at Æble Crumble ligger højt på listen over bagværk, som jeg elsker! Jeg havde sågar en tradition med en veninde, en gang, hvor vi lavede æblekager til hinanden hver søndag, fordi vi delte et stort æbletræ, der stod i vores fælles have… Det er lang tid siden, men æblekager (altså alle kager med æble) forbliver et hit i mit køkken.

Se videoen herunder – og hvis du vil have opskriften, så klikker du bare på YouTube ikonet – opskriften ligger under videoen i beskrivelsesboksen på YouTube.

2 reaktioner

  1. Crumble er verdens bedste og nemmeste kage. Glæder mig til at prøve din fremgangsmåde med at blande sukker i frugten.
    Ps. Er crumble ikke engelsk og ikke amerikansk?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop