Her er hvad du skal lave i weekenden…

Jeg kan ligeså godt løfte sløret for, hvad du skal lave her i weekenden… Æble Crumble! Simple as that. En god gammel amerikansk klassiker – på den bedste måde jeg ved. Og så tager den kun ganske kort tid…

Jeg er helt vild med æbler. Både friske, i bagværk eller ovenpå en sildemad. Æbler er bare “the Shit” i min verden, og derfor kan I nok forstå at Æble Crumble ligger højt på listen over bagværk, som jeg elsker! Jeg havde sågar en tradition med en veninde, en gang, hvor vi lavede æblekager til hinanden hver søndag, fordi vi delte et stort æbletræ, der stod i vores fælles have… Det er lang tid siden, men æblekager (altså alle kager med æble) forbliver et hit i mit køkken.

Se videoen herunder – og hvis du vil have opskriften, så klikker du bare på YouTube ikonet – opskriften ligger under videoen i beskrivelsesboksen på YouTube.

2 reaktioner

  1. Crumble er verdens bedste og nemmeste kage. Glæder mig til at prøve din fremgangsmåde med at blande sukker i frugten.
    Ps. Er crumble ikke engelsk og ikke amerikansk?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN