VANDBAKKELSER [opskrift+video]

Heeeeey derude bag skærmen – så’ der TORSDAGSVIDEO…

Denne gang står den på vandbakkelsesdej, fordi jeg ELSKER det. Vandbakkelser smager bare himmelsk med lidt flødeskum, jordbærmarmelade, friske frugter, – ja you name it. De smager endda godt med en gang laksemousse eller lign. Vandbakkelser er super gode både i det søde såvel som det salte køkken. MUMS.

Jeg ønsker jer alle rigtig god bagelyst – og husk nu at LIKE; SUBSCRIBE og KOMMENTÉR i videoen, ik?!

Opskriften ligger på YouTube under videoen, men jeg “smider” den også lige ind her. God fornøjelse.

Knus

AM

VANDBAKKELSE – grundopskrift

12 stk
sværhedsgrad: let
arbejdstid: 20 min
bagetid: 25-30 min

VANDBAKKELSE
150 g smør
3 dl vand
1/2 tsk fint salt
2 tsk sukker
150 g hvedemel
4 æg, str M – sammenpisket

FREMGANGSMÅDE:
Kog smør, salt, sukker og vand op til det spilkoger. Tilsæt alt melet på én gang og pisk rundt i gryden, kraftigt, i et par minutter over varmen. Sluk for blusset og lad dejen køle af til den er godt håndvarm.

Rør ét æg i ad gangen, – rør rigtigt godt efter hvert æg.

Fordel dejen i runde klatter på en bageplade beklædt med bagepapir. Bages ved 200 grader varmluft, midt i ovnen, i ca 25-30 min. ÅBEN IKKE OVNEN FØR DE ER FÆRDIGE!!!

Køler af på rist. Flækkes og serveres med fyld.

Velbekomme.

 

0/5 (0 Reviews)

6 reaktioner

 1. HEJ ANNEMETTE TAK FOR DIN VIDEO PÅ VANDBAKKELSER . ER LIGE IGANG MED DEM NUHER.
  VIL LIGE HØRE DIG AD . SKAL MAN KLIPPE I DEM NÅR DE KOMMER UD AF OVNEN SÅ LUFTEN KOMMER UD HAR JEG HØRT ? MVH EVA

 2. Hej du dygtige bager. Kan du fortælle mig, hvorfor mine tebirkes altid vælter. Jeg har prøvet flere opskrifter.
  Mange hilsener Anne

 3. Hej dygtige bager. Kan du fortælle mig, hvorfor mine tebirkes altid vælter. Jeg har prøvet forskellige opskrifter.
  Mange hilsener
  Anne

 4. Hej dygtige bager. Kan du måske fortælle mig, hvorfor mine tebirkes altid vælter. Jeg Har prøvet forskellige opskrifter.
  Mange hilsener
  Anne

 5. Hej Annemette.
  Spørgsmål ang. vandbakkelse:
  Har du noget Tips til hvis jeg vil lave vandbakkelse til mine kollegaer og vil lave dem dagen før, Kan man det og slippe godt fra det, med kvaliteten.
  Om man kan lave dem hel færdige med flødeskum eller en slags creme og på køl natten over eller?.
  MVH
  Andersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop