Bananpandekager – YUM! [opskrift+video]

Jeg gik i køkkenet i går, med den klare mission at skabe nogle (bare lidt) sunde pandekager med drengene. For nylig har Cecilie Lind lært mig at lave proteinpandekager, som for øvrigt smager for vildt! (altså på den gode måde) – og derfor ville jeg videreudvikle på opskriften, da jeg ikke lige havde noget proteinpulver liggende i gemmerne – trust me, det har jeg aldrig! Jeg er sådan én, der har kandis liggende i gemmerne…hah!

Se Cecilies og min PANDEKAGEDYST herunder;)

Men med Hugo-Sanders hjælp fik vi skrevet opskrift, og med Ferdinands hjælp blev pandekagerne vendt flittigt, når de havde dannet en lysebrun skorpe. Nammenam, altså. De endte med at smage fantastisk. En ny favorit i vores hjem! Hvad synes du?

BLEND & BAG, som Cecilie siger…

Bananpandekager med kokos

16 stk.
sværhedsgrad: let
arbejdstid: 10 min
stegetid: 20 min

Pandekagedej
4 æg, str M
2 tsk kokosolie
1 tsk vaniljesukker
1 banan
130 g creme fraiche 18%
40 g kokosmel
60 g havregryn, finvalsede
1/2 tsk bagepulver
45 g lyst rørsukker
revet skal og saft fra 1/2 øko citron
120 g hvedemel
et nip salt

I øvrigt
friske bær og frugt
nødder eller kokosmel

Alle ingredienserne kommes i en skål og blendes til en jævn masse med en stavblender. Kom lidt kokosolie på panden og steg tre små pandekager ad gangen ved medium-høj varme. Ca 2 min per. side. Serveres lune med frisk frugt, bær og et drys nødder eller kokosmel.

IMG_9962

IMG_9967

 

0/5 (0 Reviews)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop