God Kagekarma på menuen…

Kender du også en, der er vild med at bage? Eller er det bare dig selv, der elsker at bage og som trænger til lidt ny inspiration..?

Hvis du kunne tænke dig at give Kagekarma og Bagelyst (eller bare én af de to) i gave til dig selv, en sød ven eller veninde, som du kender – så skriv i kommentarfeltet, hvad du er interesseret i. Så sender jeg en mail med betalingsoplysninger – og så sender jeg naturligvis et signeret eksemplar med posten:)

Prisen er:

 • 300 kr for Kagekarma
 • 250 kr for Bagelyst
 • eller 450 kr for Begge bøger!
 • og det er inkl forsendelse…

Jeg glæder mig til at forsøde verden med endnu flere kager og gode opskrifter…

Knus AM

PS: Herunder får du lige en lille forsmag på, hvad der gemmer sig inde i bøgerne… Alternativt kan du læse begge bøger hos Bookmate.

Skærmbillede 2016-04-04 kl. 20.50.38

ANMELDELSE D 13.12.2015: KAGER MED GOD KARMA 
POLITIKEN, 13. DECEMBER 2015 SEKTION 5 (SPIS & BO), SIDE 9, KJELD KOPLEV… 
5 HJERTER UD AF 6 (WUP WUP….)

Enhver tv-kanal med respekt for sig selv – og for seertallet – har nu om dage et bage-og-kage-program, hvor amatører konkurrerer om at lave den bedste kage. Seertallene er ganske pæne. Og de danske bogforlag har derfor lagt sig i slipstrømmen fra bageprogrammerne for at få deres del af den kommercielle kage. Alene de tre store forlag, Gyldendal, Politiken og Lindhardt & Ringhof har, i følge Spis-& Bo, fra 2010 og til i dag udgivet 24 bøger, der handler om kager. Og for nylig kom så bagedystvinder fra 2013, Annemette Voss’, kagebog med den noget pompøse titel: Kagekarma. Med begrebet karma er vi ifølge den store ordbog helt ovre i noget med opstandelsen og forsynet.

Store ord når det drejer sig om mørdej, chokoladeomslag, bryllupskager, roser i marcipan og brugen af tyller. Men når det er skrevet, så er Kagekarmaen herlig bog at give sig i kast med.

Især for den, der ikke bare vil vente med at bide til bolle, men være med under tilberedelsen af kagerne. Forfatteren til Kagekarma er oprindelig bachelor i arkitektur, men der er langt fra de rette linjer i dagens byggeri til hendes kringlede kagebyggeri, der er præget af rigtig mange spøjse krummelurer.

På intet tidspunkt bliver der sprunget over, hvor gærdet er lavest, men til trøst for de mange, der gerne vil i gang med det med de spektakulære kageprojekter, må man sige, at Annemette Voss hele tiden hjælper til der, hvor den kan se sværest ud. Der er gode instrukser i bogen. Især for den utrænede. Annemette Voss hævder, at alle opskrifterne er prøvet igennem i hendes eget køkken – og at det ikke ser anderledes ud end et normalt dansk standardkøkken.

Udsagnet står sikkert til troende, men man skal have en ganske god portion tålmodighed og ikke så lidt fingersnilde for at få sine kager til at se ud som på bogens illustrationer. Men forsøget er kampen værd. Man får kam til sit hår under arbejdet med kagerne, men bagefter får man helt givet klap på hovedet fra dem, der skal sætte kagerne til livs.

17 reaktioner

 1. Hej Annemette

  Jeg vil meget gerne bestille kagekarma til min datter Laura på 10 år, som nok er din støtte fan.

  Laura er ordblind og kæmper med læsningen, men jeg er sikker på at din bog vil hun få læst og forstået ( og testet samtlige opskrifter)

  Bedste hilsner
  Diana Schulian

 2. Vil gerne bestille kagekarma, med signeret til Emma, da det er en gave til mig selv. Er kæmpe fan af dig og ville elske at kunne bage efter denne lækre bog!
  Min e-mail er [email protected]

 3. Hej Annemette,
  Jeg kunne smadder godt tænke mig begge dine bøger!

  Vh Ronja 🙂

 4. Ja tak til bedre teknikker og gode tips. Jeg vil meget gerne købe dem begge ?

 5. Hej Annemette,
  Jeg vil gerne købe begge dine bøger, så send mig gerne en mail med info
  Ü

 6. Hej Annemette, for at der ikke skal være helt løgn, så har jeg ønsket mig dine bøger i SÅ lang tid, men vi kunne ikke finde dem nogle steder, så jeg vil virkelig gerne eje BEGGE dine bøger, da jeg lille er startet på at bage❤️ siger:

  Hej Annemette, for at der ikke skal være helt løgn, så har jeg ønsket mig dine bøger i SÅ lang tid, men vi kunne ikke finde dem nogle steder, så jeg vil virkelig gerne eje BEGGE dine bøger, da jeg lille er startet på at bage❤️

 7. Hej Annemette

  Jeg og mine 3 brødre kunne godt tænke os at købe din bog kage karma til vores mor i morsdagsgave som hun ønsker sig:)

 8. Hej Annemette
  Jeg vil gerne bestille dine bøger, sender du mig en mail?
  På forhånd tak

  Vh Lene

 9. Jeg vil gerne bestille bogen, Kagekarma, som en gave til min søster, Trine.
  Hun har næsten konstant haft bogen lånt hjem fra biblioteket, så nu synes jeg det er på tide, at hun får den selv :o)
  (P.s. Mon det kan nås inden jul..?)

 10. Hej, har du flere af bogen kagekarma tilbage ? Og Hvad med Lagkagebogen har du også den.
  Hilsen Pernilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN