Ulykkelig i Aftenshowet…

 

 

Så du med i går aftes da jeg gæstede Aftenshowet?

Jeg må indrømme, at jeg ikke havde troet, at mit indlæg fra d. 20/4-2016 om at være ulykkelig i halvandet år skulle skabe SÅ meget opmærksomhed, som det har gjort. Men jeg er taknemmelig over de hundredevis af henvendelser jeg efterfølgende har fået fra både fremmede, venner og bekendte, der kan relatere og som siger TAK for at jeg ville stå frem og dele min historie – give dem noget at spejle sig i. Så tak for det til jer alle!

Læs indlægget her: “Jeg var ulykkelig i halvandet år”

Det ledte dog til at Aftenshowet bød mig ind som gæst i går aftes, og efter en del overvejelser takkede jeg JA. Nu havde jeg jo alligevel delt min historie, så why not. Men sandheden er, at jeg forinden havde gjort alt jeg kunne for at samle mig, sørge for ordentlig make-up, pænt tøj og overskud – for at kunne klare opgaven. Det er helt ærligt ikke så nemt at sidde på nationalt tv og fortælle om den sværeste tid i ens liv – selvom at rammen omkring det er helt ok, hvilket den er på Aftenshowet. Det er virkelig professionelle mennesker og et format, der gerne vil formidle relevante historier – ikke sladder. But still!

Du kan se med ved at klikke på billedet herunder. Det er allerførste indslag.

Kh, AM

(Og igen, tak for opbakningen.)

 

 

 

Skærmbillede 2016-04-28 kl. 10.36.17

 

Og så lige en lille sjov ting – folk siger til mig, at de slet ikke kan se, at jeg har taget over 20 kg på i min graviditet…ha ha…når man nu ser introen fra Den store bagedyst 2013 i dette indslag – og derefter klipper over til mig, som jeg ser ud pt – så synes jeg helt ærligt godt man kan se det;) Men det er ok – de 20+ kg sidder da meget godt.. 🙂

En reaktion

 1. Tak fordi du valgte at dele din historie
  med os andre.
  Din beskrivelse kunne lige så vel være skrevet af mig.
  Jeg har også været fraskilt og det tog mig næsten 3 år at komme over det.
  Efter 7 år som alene mor til 2, fik jeg en dejlig kæreste og blev mor for 3. gang. Da vi skulle holde navngivningsfest var det for første gang min familie og min kærestes familie skulle være samlet og det var i den forbindelse jeg oplevede en lille snert af noget vemodighed. Vemodighed over at noget tidligere nu var så definitivt slut og aldrig mere skulle jeg opleve det der var en gang. Det var så surrealistisk, at min familie nu festede med nogle andre end dem de havde festede med i 17 år. Så surrealistisk, at det ikke var mine 2 store børns far der bød velkommen, som han havde gjort det i 17 år. Men at det nu var en anden mand jeg delte mit liv med, som stod der og holdt tale.
  Et split del af et sekund føltes det hele så uvirkeligt, men jeg kom hurtigt tilbage til virkeligheden igen og blev overvældet af så stor en taknemmelighed over, at jeg endnu en gang får oplevelse af at skabe en familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop