Kager – uden tilsat sukker!

Jeg har et ansvar. Det synes jeg.

Hvis jeg vil bruge mit liv på at formidle den søde livsstil med en god balance mellem fysisk sundhed og en mental sundhed, hvor der er plads til søde indspark i hverdagen balanceret af fornuftige valg – så bør jeg kende de fleste aspekter af min egen branche. Både som blogger, forfatter og YouTuber påhviler der mig simpelthen det ansvar at kunne formidle på bedst mulig vis med både kvalificeret viden såvel som informative og nuancerede indlæg og videos. Synes du ikke?

Derfor tøvede jeg ikke et sekund, da jeg blev indbudt til pressemøde i anledning af at ISIS skiftede navn til EASIS – hvor selve mødet ville indeholde interessant vidensdeling omkring at leve et liv uden tilsat sukker, såvel som informationer omkring selve produktlinien samt trends i tiden og fup eller fakta omkring sødestoffer og sukker. Jeg lyttede interesseret med, for jeg synes det er spændende. Og lad mig så også lige sige, jeg var ærligt talt ganske imponeret over smagen af flere produkter – blandt andet pålægschokoladen, på billedet herover. Den smagte vildt godt.

Men men, – jeg kommer aldrig til at leve et liv uden tilsat sukker – that’s for sure!
(Ja, med mindre jeg skulle være så uheldig at udvikle diabetes eller få anden årsag til at fjerne sukkeret fra min kost)

Men jeg er vild med ideen om, at kunne give en lille bid af kagen (så at sige) – en del af min verden – videre til alle dem, der faktisk ikke kan tåle sukker. Til diabetikere primært, men også til folk, der bare gerne vil leve et liv med en mindre mængde sukker i hverdagen. Så jeg vil udvikle 3 opskrifter (som en start, forhåbentlig) på kager, der er taget lige ud af mit univers. Kager, som jeg fuldstændigt kan stå inde for på både smag og æstetik, og hvor jeg vil forsøge mig med alternativer til det traditionelle sukker. Det vil altså sige, kager uden tilsat sukker.

Altså, kager med RIGLIGT SMØR, FLØDE, HVEDEMEL, NØDDER, FRUGT, KRYDDERIER & ALVERDENS ANDRE NATURLIGE INGREDIENSER, men hvor mængden af sukker erstattes af alternativer fra Easis’ produktlinie. Jeg glæder mig til at lege i køkkenet. Det bliver altså ikke en udvikling af “sunde kager” – i min verden er kager bare ikke sunde. Gulerødder og agurker er sunde. Det bliver udvikling af gode alternativer til kager, hvis man ikke kan tåle eller ikke ønsker tilsat sukker i sin kost.

Opskrifterne på disse kager deler jeg naturligvis links til, når jeg når så langt. Der går sikkert lige 2-3 uger, inden den er helt i “vinkel”.

Lidt fakta om EASIS – tidligere ISIS – du forstår nok, hvorfor de har ændret navn;)

  • Du kender dem fra den lille gule smiley på pakkerne med sloganet “Det er mig uden tilsat sukker”
  • Fik oprindeligt navnet ISIS, da de var et I/S, der producerede is – IS I/S…
  • Produkterne er rettet mod diabetikere primært, men sekundære målgrupper vokser med fokus på sundheds- og slankebølgen.
  • EASIS går ind for bæredygtighed i produktionen og forsøger derfor så vidt muligt at sælge produkter, der repræsenterer stor faglig stolthed og anvarlighed.
  • EASIS bevæger sig hele tiden i retning af flere naturlige sødestoffer i produkterne og væk fra de kunstige sødestoffer.
  • EASIS råder pt. over en produktlinie på 65 produkter. Alt fra chips, cornflakes, chokolade, til sukker og energibarer…og meget mere…
  • EASIS produkter kan købes i dagligvarehandel.

Dette er ikke et sponsoreret indlæg. Det er blot mit ønske at informere dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN