Konkurrence – skab hygge på terrassen…

Annonce

ENDELIG KOM FORÅRET!
– Og det er tid til endnu en konkurrence, som løber indtil fredag (d. 15/4-16)… (Der kommer mere info længere nede på siden – og, et lille tip: Opskrift på Donuts længere nede….)

Er der andre end mig, der har higet efter lidt sol på næsen? Og som bare har trodset kulden, fordi at den varme kakao absolut skulle nydes udenfor – om du så skulle pakke dig ind i 4-5 tykke tæpper og en ekstra uldjakke?

Men endelig ramte solen min terrasse, og nu fik jeg taget mig tid til at friske det hele lidt op (eller faktisk ret meget op! – jeg gik pænt meget amok på Urban Garden Company’s website og i mit lokale havecenter…haha) – Men jeg har jo sagt det før: jeg gør ikke noget halvt! Hvis du ikke allerede kender Urban Garden Company, så tjek hjemmesiden. De forhandler de skønneste håndplukkede varer til haven og boligen, og det er virkelig med sans for stil, kvalitet og detalje – if I may say so!

Og, så gik jeg i gang…

IMG_9212

Du kan også vinde lækkert udstyr fra Urban Garden Company – særligt fra kollektionen af Dorthe Kvist. Og jeg er vildt begejstret – man kan få lyserøde have-accessories! YES! Læs længere ned hvad du skal gøre!

Men inden da, så se lige hvor fint her er blevet!

Masser af spiselige stedmoder blomster pryder nu mit havebord og jeg har plantet lavendel i lange baner rundt om mit lille rosentræ. Jeg kan slet ikke vente til de blomstrer (og dufter)…mmm.

IMG_9224

IMG_9220

Stuen skulle naturligvis ikke snydes – vi kan jo trods alt rende ind i møgvejr (det er jo Danmark og ikke Costa del Sol) – så hvis nu den varme kakao – eller bedre, den kolde hvidvin – skal nydes indedørs, så har jeg simpelthen fået anskaffet mit det flotteste citrontræ i en vidunderlig skøn krukke! (Micky har ikke set det endnu, jeg håber godt nok han er med på stilen…) Og derudover er jeg også begyndt at dyrke tomater! I vindueskarmen, siger jeg! Hallo, er jeg lige blevet en ægte “urban gardener”? Synes jeg nok! De små tomatplanter tænker jeg skal ned i haven og stå, så snart vejret egner sig til, at de kan plantes ud…

IMG_9270

IMG_9269

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN…

 1. Gå ind via linket og vælg det produkt, som du gerne vil vinde fra Dorthe Kvist kollektionen hos Urban Garden Company: Dette er link til konkurrencen!
 2. Skriv i kommentarfeltet her på siden, nederst, hvad produktet hedder, farve etc. Så jeg ikke er i tvivl! Der er frit valg!
 3. Og, fortæl mig kort, hvad du drømmer om at lave på din terrasse/i din have i år!

Vinderen bliver trukket tilfældigt ud på fredag, hvor jeg naturligvis offentliggør den heldige vinder her på siden, og giver direkte besked via mail.

Tjek lige de her super fede plantesække 😉

IMG_9249

IMG_9259

Jeg må vist hellere smide de visne blomster ud…elsker du ikke også bare oprydning? (hah!)

OG, som om det ikke var nok (så har jeg naturligvis også en opskrift til dig)

– efter jeg var færdig fandt jeg naturligvis også lige tid til at bage donuts. Jeg gør virkelig ikke noget halvt, hva’ (?!)…skal der være hygge på terrassen, så lad der være hygge på terrassen! Så da ungerne kom hjem fra skole og børnehave var der “donut-pyntning” på dagsordenen, og ikke mindst donut-spisning! Opskriften på de fine donuts finder du linket til her.

IMG_9295

46 reaktioner

 1. Jeg vil virkelig gerne have Dorthe Kvist Startbox! Den har simpelthen alle de ting, jeg skal bruge til en lille køkkenhave. Den vil være perfekt til min familie, knæpuden har min far brug for, og jeg tror handskerne er søde nok til at få mig til at arbejde i haven med dem på! 🙂

 2. Hej. Jeg ønsker mig “Dorthe Kvist Startbox”, der kunne være perfekt til min mand når h….nå, nej, jeg skal til at sætte vores vinterhærgede terrasse i stand. I år kunne det være dejligt, at få et lille drivhus op på terrassen, men nu må vi se;-). Kh. Christina

 3. Uh ønsker mig da SÅÅÅ meget Dorthe Kvist Startboxen?? Har i år for første gang kastet mig ud i projekt “Forkultivering 1.0” ??? og med denne box ville hele projektet da blive opgraderet til “Forkultivering 2.0” og hvem vil ikke gerne ligne en Pro selv om man er nybegynder??☺️ Ooog så er det lyserødt, behøver jeg at sige mere.. Vive la vie en rose???????

 4. Helt klart plante start box, jeg har for første gang i år gået i kast i haven!
  Det har aldrig sagt mig noget, og ideen i helt snor lige græsplæne uden noget, var/er nemt og overskuelig!
  Min datter på 3 er uenig, og vil ha blomster! Det vil mine kager også! OG med en dreng på 10 mdr, giver det god mening at lave ALT spiseligt. Så det planen ??

 5. Jeg ønsker mig helt sikkert også ‘Dorte Kvist startboxen’! Jeg er flyttet i lejlighed med altan og drømmer om at pynte den med altankasser, krukker og krydderurter – så den startbox ville være en stor hjælp, da jeg ikke ejer et eneste haveredskab, sidst jeg plantede i krukker måtte jeg bruge en grydeske 😀

 6. Hej, jeg ønsker mig Dorthe Kvist starbox i lyserød ? Jeg elsker at gå i haven, men har ikke rigtig udstyret til det?? jeg begyndte for ca 1-1,5 år siden at kunne lide at plante. Mit værelse er et drivhus ? Jeg har 2 advokado træer og et mango træ som er blevet ret store, også har jeg lige plantet 5 malon træer bare for at se hvor lang tid de holder, de alle er planten for bunden af ? Jeg har købt en masse frø som snart skal plantes, så ville være lækkert med noget udstyr ?

 7. Vi er lige flyttet til en lejlighed med en lille have. Mit store ønske er et lille drivhus så jeg kan dyrke lidt grønsager til os selv og ikke mindst vores lille dreng.
  Så hvis jeg skulle være så heldig at vinde så ønsker jeg mig det lille drivhus med låger til altan eller terrasse ?

 8. Ønsker mig en PREMIUM STARTBOX ?
  Skal i gang med krukkerne så de kan pynte på terrassen – mangler kun weekend, sol og lidt nyt værktøj ?

 9. Jeg ønsker mig en Dirthe Kvist Startbox”

  Jeg glæder mig til at sidde på terrassen i vores nye hus, hvor jeg vil læse bøger ?

 10. Jeg er netop startet på “projekt altan”, så en Dorthe Kvist Startbox ville være helt perfekt til at få gjort altanen sommerklar. Jeg håber, det bliver mig 🙂

 11. Jeg ønsker mig premium startbox. Jeg vil igang med at dyrke lidt krydderurter og etc, som kan bruges når min datter bager madbrød til os.

 12. Vi er flyttet i hus – med have!! Så jeg ønsker mig den fine Premium Startbox, så jeg kan komme i gang med at dyrke frilandsagurker til ungerne. Mht. haveplaner så drømmer jeg om at anlægge en lille højbedsurtehave lige ud for køkkendøren, så vi får nem adgang til lækre, friske krydderurter og andet grønt. Mvh Nina

 13. Ønsker en “Dorthe Kvist Startbox” til min skønne mor. Hun har en lille have, som mangler liv. Vil gerne hjælpe hende. 🙂

 14. Jeg vil elske at vinde Dorthe Kvist startbox.
  Første år med kun terrasse, i stedet for have.
  Tænker et højbed på ben, så træterrassen ikke ødelægges.
  Måske skal jeg også forsøge med roser i krukker. De skal bare have RIGTIG meget vand??

 15. Jeg ønsker mig “Dorthe Kvist Startbox”, som vil være ideel til mine krukker og altankasser på min skøsnne altanen.
  I år drømmer jeg om at altanen skal være samlingssted for hygge for nogle piger fra arbejdet, som skal imponeres af alle mine flotte blomster. Jeg har valgt at droppe de altan dyrkede tomater i år, for at få mere plads til blomster og bedre at kunne være på altanen selv. Bedre plads til at kunne nyde den danske sommer.

 16. Jeg ønsker mig *Dorthe Kvist Startbox*
  Jeg har ingen terrasse, så sådan en kunne jeg godt bruge (tror dog ikke, det kommer til at ské i år), men ellers er jeg allerede godt i gang med at lave stenbede af natrursten :o)

 17. Jeg ønsker mig ” Dorthe Kvist – startbox??? vi er flyttet i nyt hus og haven skal vi anlægge i år. Jeg drømmer om en lille oase med mulighed for at dyrke lækre krydderurter til sommerens grillerier.

 18. Jeg vil blive lykkelig for at vinde deres sorte højbed ? Flyttede hjemmefra i maj og bor nu i lejlighed med en lille have til. Den er rigtig kedelig lige nu hvor der kun er en terrasse, noget græs og jord. Så alt ville pynte og til at begynde med vil vi gerne have et højbed (da vores hund graver i jorden) ?

 19. Ønsker mig Marstrand Lanterne med lyse læder stropper til vores nye terrasse, som vi overtager til Juni..???

 20. Må vist stemme i kor med startboxen. Har læst så meget om den så ville da være skønt.
  I år har jeg valgt at vores Ca 10m2 terrasse skal være mere blomstrende men det skal stadig være spiseligt.
  Dyrker en del selv og gerne lidt i højden, så vores vægge bliver pyntet grønne.

 21. Nøj så ville jeg super gerne ønske mig Dorthe Kvist Startbox. Der er virkelig mange dejlige ting i den.
  Jeg drømmer om at få nogle plantekasser på terrassen med krydderurter, krukker med ærteblomster og stokroser op ad muren. Og få samlet vores dobbelte gyngestol og sat op så vi kan sidde der og nyde et stykke kage og en kop te. ☺️

 22. Jeg ønsker mig DORTHE KVIST STARTBOX, synes den indeholder mange gode ting jeg godt kunne bruge, som fx et forklæde, hvor man kan have alle de små dele, man altid mangler omkring sig, når man først går i gang i haven 🙂 Bindetråd mangler jeg også – ender altid med at bruge farvestrålende gavebånd, og det ser ikke så kønt ud 🙂

 23. Premium startbox. Jeg glæder mig til at få stakit færdig så kattene ikke træder blomsterne itu og så for første gang at lave egne tomat planter og dahlia blomster ? Håber jeg vinder … hi hi

 24. Ønsker mig Dorte Kvist startbox til når jeg snart skal plante alle mine forspirede planter ud i min kolonihave <3!!

 25. Jeg ønsker mig en 21 L blueberry plantepose (antracit). Den kunne være rigtig fin på min nye altan hvor ALT skal laves. Flyttede ind i vinters og glæder mig til at få sat skik på den lidt medtagne altan og få dejlig sommerstemning derude.

 26. Jeg vil gerne vinde startbox. Er for 1. gang kastet mig ud i lidt forspiring på altan.. Nu er jeg bidt af det… Må have flere urter og blomster?

 27. Jeg ønsker mig meget “premium startboxen”. Da vi ikke har en have, giver denne pakke os stadig mulighed for, at få udeliv på altanen med grønsager og hygge 🙂

 28. Uha det er lækre ting! Jeg ville blive glad for en Sekatør saks. Så kunne mine roser få en omgang med den.

 29. Jeg ønsker mig Dorthe Kvist Startbox. Vi er lige flyttet og har fået altan, så jeg ville bruge det på at gøre altanen klar til de forhåbentlig mange sommeraftener vi skal bruge på den sammen med vores venner og kølige drinks. 🙂

 30. Jeg vil gerne have min altan med masser af grønne slyng planter. Plante posen large Blueberry er super flot og vil kunne bruges til at få sat det igang??

 31. Ønsker mig rigtigt meget FORKLÆDE APRICOT (antracitgrå) så jeg slipper for at skifte tøj før (eller måske oftere efter, der lige skal spires, nippes blomster, høstes persille eller hvad der nu end må være dagens opgave i haven. I år er planen allermest at lære vores lille hvalp at man ikke!! skal smage på alt det der er i krukkerne 🙂

 32. Jeg ønsker mig terrassedrivhuset:-)
  Vi skal have ordnet hønsehuset, så vi snart kan byde velkommen til 10 nye damer:-)

 33. Jeg ønsker mig Dorthe Kvists rygsæk, Strawberry Antracit. Jeg har kun en lille terrasse, så den vil være perfekt, når jeg tager ud og oplever naturen på andre måder f.eks. svampejagt eller fisketur i Sverige, som jeg skal til sommer med gode veninder og min tvillingebror.

 34. Jeg vil meget gerne vinde plantepose small Blueberry antracit 10 L. Jeg har sådan en skøn altan og jeg glæder mig til at gøre den forårs/sommerklar med mit altan drivhus og mine altankasser og små møbler. Vores altan er vores lille oase på 3.sal??

 35. Jeg ønsker mig Dorthe Kvists Handsker Sweetpea. Dem jeg har er der slidt hul i og de er endda kun 2 år gamle – jeg bruger dem vist flittigt 😉
  I år glæder jeg mig til at den hindbærbusk jeg satte for 2 år siden, forhåbentlig vokser sig stor og giver et afkast, så vi kan hente friske hindbær i haven 🙂
  God weekend.

 36. Jeg drømmer om Dorthe Kvist smukke startboks 🙂
  En helt perfekt start på livet som havenit i en byhave – lige til mine grønne fingre.

 37. Jeg ønsker mig en knæpude Blackberry, den vil være nyttig når bedene skal luges for ukrudt og den er også nyttig når cyklen skal pudes eller vinduerne skal vaskes. Jeg glæder mig til at få alle have møblerne frem på terrassen og købe nye blomster og så skal jeg passe og pleje nogle fine planter for min svigerinde denne sommer, det er sjovt at få mixet dem sammen med mine egne, jeg får set min terrasse på en helt ny måde i år, jeg har købt en brugt kurvestol, den glæder jeg mig til at få indrettet derude, tænker at jeg også godt kunne bruge et kurvebord der til,
  jeg glæder mig til solen og varmen virkelig bryder frem, så vi kan få en masse hyggelige timer derude med familie og venner.

  God barsel og sommer til dig 🙂

 38. Ønsker mig vildt et bålfad?? Har læææænge ønsket mig ild i haven. Har en fin lille have som er pakket med krukker, frugttræer, drivhus, vindruer og et skønt havnebassin, med et lille vandfald. Men mangler en ting, lys og varme til de dejlige sommeraftner, så bålfadet vil passe perfekt og skabe en dejlig stemning i haven.

 39. Basis start sted, ville være skønt. Og det sammen med sol, min familie og hvidvin og lækre jordbær.

 40. Åh det ville være en drøm og vinde det Premium Startboks. Efter vi har købt hus har der været så meget og sidste år fik jeg endelig min drømme terrasse efter 10 år i en 1. sals lejlighed. Derfor ville jeg elske selv og kunne hente mine egne hjemme dyrkede tomater. Og et sådan sæt som har alt til at komme rigtigt igang ville få mit hjerte til at blive fyldt med ekstra varme samt glæde sig over at se tingene gro for øjnene af mig. Håber jeg kan være så heldig at blive trukket som vinder. De kærligste hilsner fra en stor fan

 41. Har tidligere skrevet en fin besked, men den er forsvundet??
  Ønsker mig vildt et bålsted, til varme, lys og hygge i haven.

 42. Dorthe Kvist Startbox ville være Fantastisk som belønning for en hård eksamensperiode, hvor jeg må nøjes med at kigge ud på mine højbede, have og store drivhus, som jeg ser frem til at komme igang med om to uger ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN