Hvorfor vælger jeg Invita? 

Lad mig lægge ud med at sige, at dette indlæg repræsenterer min egen helt ærlige mening. 

For et halvt år siden flyttede jeg min familie til Lyngby – og jeg tog kæresten med. Vi skulle endelig skabe et hjem og sætte rammen om vores fremtid sammen. Det er så spændende, når man flytter – også selvom det er maks krævende og virkelig udfordrer tålmodigheden.

Naturligvis er det vigtigste rum i hjemmet køkkenet – i hvert fald for mit vedkommende. Men det er jo ganske enkelt det rum, som jeg opholder mig mest i, og som i dén grad skal fungere både som et privat frirum og min arbejdsplads. Det rum, der sætter rammen om vores hyggelige morgener med drengene, det rum, hvorfra duften af nybagte boller skal brede sig til resten af hjemmet og det rum, hvor magien i mine opskrifter og YouTube videoer skal opstå. Alt sammen i ét rum.

Derfor var det svært at vælge. Jeg kiggede på mange forskellige udbydere af køkkener og snakkede med flere om muligheder, pris og funktionalitet. Som arkitektuddannet kageentusiast går jeg utrolig meget op i funktionaliteten og i designet. Det skulle selvfølgelig være et flot køkken, men vigtigst af alt et nemt køkken at arbejde i, – alene og med mine børn ved min side.

Da jeg kiggede ind forbi Invita i Vejle, og mødtes med deres sælger, var jeg slet ikke i tvivl. Det skulle blive et Invita køkken. Så enkelt var det. Alle de andre potentielle udbydere blev forkastet, da Invita ganske enkelt forstod mine ønsker med det samme. Og til den rette pris. Mine kriterier til mit nye køkken var nemlig ret specifikke.

Kvalitet

Det er afgørende for mig, at kvaliteten virkelig holder, når man investerer mange penge i noget. Jeg vil ikke betale for ting, der går i stykker kort tid efter, og hvor jeg ikke kan få den rette service og hjælp hvis noget mangler. Og her refererer jeg både til kvaliteten af den service og vejledning jeg møder i butikken, kvaliteten af selve produktet og kvaliteten selve af oplevelsen i køkkenet. Særligt i forhold til opmåling, levering og installation skal kvaliteten bare spille. Det er dén del af processen, hvor der helst ikke skal ske fejl, for så får man en dårlig start på et ellers dejligt køkkeneventyr. Så jeg blev mødt med fremragende rådgivning fra start til slut, og alt forløb helt uproblematisk og absolut tilfredsstillende. Og med Invita er det bare sådan, at Invita er først tilfreds, når jeg er det!

Funktionalitet

Og derudover vil jeg have et køkken der er funktionelt. Det skal være nemt at rengøre, det skal være nemme og rummelige skabe og skuffer og overfladerne skal være modstandsdygtige. I kan jo nok forestille jer, at jeg tørrer mine skabslåger af væsentligt oftere end den gennemsnitlige dansker, og derfor går det bare ikke med maling, der skaller af og krakelerer. Så de hvide låger, som jeg har valgt, der er nemme at rengøre og slidstærke er perfekte.

Ydermere, er det vigtigt at bordpladen er modstandsdygtig og nem at rengøre. Jeg ville ikke kunne leve med en træbordplade selvom det er flot, som skal passes og plejes og hvor jeg skal være bange hver gang jeg giver min 7-årige søn en kniv i hånden, af frygt for ridser og hakker i pladen. Jeg blev nødt til at træffe et rationelt valg, da det kom til bordplade. Derfor faldt valget også på den både vildt flotte og i dén grad funktionelle Silestone Bordplade, der er antibakteriel og ikke kræver nogen behandling. Den er ekstremt stærk og så medfulgte der også lige 10 års garanti. Bordpladen er fra Billeschous Stenhuggerier A/S – siden er et besøg værd, hvis du er på bordpladeshopping.

Jeg elsker at arbejde i mit køkken. Jeg er særligt glad for min bordplade, der er helt vildt funktionel og nem at have med at gøre.
Jeg elsker at arbejde i mit køkken. Jeg er særligt glad for min Silestone bordplade, der er helt vildt funktionel og nem at have med at gøre.

Design

Jeg er vild med design – men helst af den lidt klassiske og tidsløse slags. Jeg var derfor også vanvittigt begejstret da jeg faldt over Everline serien i massivt træ, som virkelig bringer varme ind i mit ellers meget hvide og lidt sterile køkken. Det er super flot håndværk og de rette linier passer perfekt til mit temperament. Derudover var det faktisk et kriterie at undgå de dér automatiske skuffer, der åbner hver gang ens knæ rammer fronten. Jeg ville have et køkken, hvor skuffer og skaber rent faktisk skal åbnes ved håndkraft, så jeg ikke pludselig midt i en optagelse overraske af skuffer, der åbner uden intention. Så med valget om at have greb på mine låger, følger der jo også et ønske om at grebene skal være nemme at få fat i, nemme at rengøre og låger og skuffer må ikke være tunge at håndtere – særligt for mine børn. Nu har vi haft køkkenet i et halvt år – og alt fungerer optimalt.

Everline serien - jeg er vild med de flotte slanke linier og varmen fra grebene i massivt træ.
Everline serien – jeg er vild med de flotte slanke linier og varmen fra grebene i massivt træ.

Pris

Prisen skulle bare være i øjenhøjde med den brede befolkning. Det skulle være et køkken, der ikke var for prangende, men stadig elegant og lækkert. Jeg ville ikke have et alt for dyrt designerkøkken med alle mulige særlige features, da det ville være svært for mine følgere og seere at relatere til den verden jeg omgiver mig i. Det er vigtigt for mig, og en kæmpe stor del af mit brand, at jeg fortsat er en “amatørbager”, der bager i et køkken, der ligner andre almindelige danskeres køkkener. Med et lille køleskab og en lille fryser…og med begrænset bordplads og en helt almindelig ovn. Derfor holdt jeg lidt tilbage med at investere i alt for dyre elementer og hvidevarer. Jeg valgte en løsning, som er til at komme til for penge.

Livet i køkkenet

Siden mit køkken blev installeret i sommer, har der udfoldet sig mange eventyr i min nye ramme. Vi, som familie, nyder hver dag at bruge køkkenet. Drengene sidder søvndrukne ved køkkenbordet og spiser havregryn med honning hver morgen, mens jeg laver kaffe og hyggesnakker med dem henover bordet. Når vi har venner på besøg, så er det festligt samvær over god vin og lækker mad, der fylder køkkenet og min kæreste får lov at “lege” professional kok med sin sous vide – faktisk er det skønt at vi alle elsker at være i dét køkken. Det er nemlig ikke kun mit køkken. Når jeg optager videoer til YouTube foregår det i samme køkken, og der er allerede kommet virkelig mange gode videoer ud af det. Der er også lavet 3 små videoer i samarbejde med Invita – de udgives i løbet af februar/marts 2016.

Jeg håber, I kunne bruge min ærlige mening til selv at træffe et godt valg om et lækkert køkken.

Skærmbillede 2015-12-31 kl. 17.12.13
Der er optaget rigtigt mange gode videoer til min YouTube kanal Annemette Voss i mit køkken. Det er den mest fantastiske arbejdsplads jeg har.

Reklame

 

2 reaktioner

  1. Jeg tænkte på hvilken ovn bruger du når du bager så meget og kan du anbefale en god ovn til bagning?

    1. Jeg sværger til Miele ovne. Det gør jeg lige siden jeg deltog i Den store bagedyst, hvor alle ovnene var fra Miele. De er bare de bedste, hvis du spørger mig. (Og det er jeg IKKE blevet betalt for at sige!) Så jeg synes at du skal tage ud til Mieles showroom i GLostrup (tror også der er et i Vejle) og tage en snak med dem:) Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN