0 I Ikke kategoriseret

Kom med til CeriX åbning…

I går trak jeg i høje støvler med glimmer, stram kjole og fuld make-up – for nu skulle jeg altså lige ud og luftes lidt. Det meste af tiden herhjemme går pt. med at føle sig enormt træt, have ondt i lænden og hoppe i jeans og en sweatshirt, og makeuppen er reduceret til lidt pudder og mascara – det kan nu også være skønt nok. Men, nu trængte jeg virkelig til at gøre lidt ekstra ud af mig selv, og hvilken bedre anledning end når man skal besøge åbningen af en skønhedsklinik?

IMG_7941

Her taler jeg om danmarks smukkeste Cecilie (som i Hother) og hendes partner in crime Rie, der har åbnet en skønhedsklinik, som skal hedde CeriX – sat sammen af Cecilie, Rie og X-kromosomet. Klinikken er rettet mod alle kvinder, der elsker beauty – men det som gør CeriX unikke er, at der er helt særlige behandlingsforløb til kvinder, der lider af den hormonforstyrrelse, der hedder PCO. Det kan du læse mere om her på PCO-foreningens hjemmeside.

Jeg kan ganske kort nævne, nogle af de historier, som vi hørte om i går. PCO kan betyde barnløshed, skægvækst, generelt uønsket hårvækst, pigmentforandringer, karsprængninger, umulige fedtdepoter mm. F.eks. fortalte en kvinde, at hårvæksten desværre ikke kun begrænsede sig til et mindre trekantsområde i trusseregionen – men nærmere helt op til navlen, og hun var tvunget til at barbere sig mindst 2 gange dagligt… Ikke så sjovt, kan I nok tænke jer. Jeg synes det var utroligt modigt af hende at dele med alle os gæster – for vi var mange. Sikker 100 personer eller mere… 20% af alle danske kvinder lider af denne kroniske forstyrrelse, så jeg synes det er værd at læse lidt om.

Hvis du kan genkende nogle af disse symptomer hos dig selv (for der er jo tale om hver 5. af mine læsere…), så synes jeg at du skal snakke med din læge om det. Desværre er der rigtigt mange kvinder, der først opdager at de har PCO den dag de ikke kan blive gravide – og så er det måske lidt sent, ik!

Og til alle jer, der ikke har PCO – for heldigvis er der stadig 80 % som er forskånet, så synes jeg alligevel at I skal tjekke CeriX hjemmeside ud, for der findes et væld af skønhedsbehandlinger, som Rie forsikrede os i, ville få kvinder til at se naturlige ud, – ikke nødvendigvis yngre, men mere som den bedste udgave af sig selv. Dét er jo værd at overveje, – også selvom jeg er typen, der tror mest på, at beauty kommer indefra – jeg er nok mere til nok søvn, vand og sund kost, men alligevel, så følte jeg min fristet til at lære mere…

IMG_7949

Dette er min oplevelse… (ikke en reklame)

 

 

Læs flere indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar